Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Firma pracuje v certifikovaném systému jakosti ISO 9001:2000 Výroba: - ocelové radiátory a příslušenství - pasti na hlodavce - pasti na zvěř a škodnou - zpracování plechů na CNC strojích - dělení plechů - tváření - svařování. Služby: - projekce a instalace v oboru plyn, voda, topení. Možnost poskytnutí náhradního plnění ...

Činnost: - klempířské práce - pokrývačské práce - tesařské práce.

Projektování, instalace, servis: - kamerové a zabezpečovací systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverů a počítačových sítí - zabezpečení sítí - elektro revize.

Činnost: - sádrokartonářské práce - pokládka plovoucích podlah.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Činnost: - opravy stavebních a zemědělských strojů - prodej náhradních dílů a přídavných zařízení na stavební a zemědělské stroje - pronájem stavebních strojů. Dílna: Ondříčkova 21 783 36 Křelov-Břuchotín

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

Elektroinstalační práce. Montáže: - silnoproudé elektroinstalace - kamerové systémy - alarmy - TV a SAT sytémy. Revize elektroinstalace.

Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Služby: - elektroinstalační práce - revize objektů, spotřebičů, hromosvodů - zabezpečovací zařízení - montáž - veřejné osvětlení - práce s montážní plošinou.

Truhlářství, výroba: - rámy - šperkovnice - muškařské krabičky - soustružené dekorace.

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Odborné malířské a natěračské služby: - malování interiérů a exteriérů (byty, rodinné domy, kanceláře, schodiště, komerční prostory) - nátěry oken, dveří, podlah, střech, konstrukcí, radiátorů aj. Přípravné práce před započetím zakázky - přikrytí podlah, nábytku, drobné zednické práce a také úklid. Po dohodě se zákazníkem pracujeme s ...

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

Nabízíme komplexní projekční a inženýrskou činnost v oboru pozemních a průmyslových staveb. Zpracování projektové dokumentace ve všech stupních (od studie až po prováděcí dokumentaci). Technický dozor stavebníka . Autorský dozor. Inženýrská činnost. Rozpočty. Pomoc při realizaci staveb včetně zajištění kolaudace.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Nabízí: -projektování pozemkových úprav -zpracování geometrických plánů -výkon zeměměřických činností -projektová činnost ve výstavbě -geografické informační systémy -činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Autoservis pro automobily: - osobní - dodávkové - nákladní - tuzemské i zahraniční výroby. Truhlářství, sedlářství: - František Orság, tel.: 737704607, 585039503.