Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Poradenství v oblasti stavebnictví Projekční kancelář Energetické průkazy budov - energetické štítky Kontrola stavu nemovitostí - nemopas Zelená úsporám Občanské, zemědělské, průmyslové stavby - projekce

Zametání silnic. Zemní práce Recyklace stavebního odpadu Demolice Kompostování BRO. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti do13, 5 tuny. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Přípravné (výkopové) a dokončovací stavební práce, specializované stavební ...

Výroba, prodej: - hliníkové radiátory Armat plus. - hliníkové odlitky - tlakové lití a lití do písku - mosazné a bronzové odlitky. Zpracování, prodej: Vývoj a malosériová výroba: - odlitky z tvárné litiny a oceli. Řemeslo, práce, montáž: servis plynových kotlů Zn. Hermann, Thermona, Brotje, Dakon.

Velkoobchod, maloobchod: - telekomunikační technika, PROFI PŘEPÁŽKOVÝ INTERCOM - CONCORDE - výhradní dovoz pro ČR - LED TRUBICE A ŽÁROVKY TESLA - bezplatný projekt Prodej, montáž, servis: - telefony, záznamníky, bezdrátové telefony - přepážkový komunikátor, záznamové zařízení hovorů - kabely UTP telefonní, kroucené šnůry, komponenty ...

Zateplovací práce Zemní práce Výstavba a rekonstrukce hal, rodinných domů, objektů - rodinné domy od základu - komlet na klíč - dlažby + obklady - vnitřní, vekovní - byty

Geodetické práce: -geodet -zaměřování domků -dělení pozemků -věcná břemena -zaměření inženýrských sítí -vytyčování hranic pozemků -polohopisné a výškopisné plany

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

Mobilní renovace otvorů na jeřábech, stavebních strojích. Zámečnictví.

Služby - architektonická činnost - projekční činnost - projekce staveb i interiérů - inženýrská činnost.

Pronájem: - montážní plošiny do výšky 13, 16, 18, 19, 21, 27, 35 - stavební manipulátor do výšky 16 m a 25 m - rizikové kácení, ořezy stromů, výškové práce, teleskopické manipulátory, pronájem plošin, zdvihací technika, práce ve výškách, plošiny Kontejnerová přeprava do 5 t, hydraulická ruka, kontejner.

Truhlářství: - výroba dveří - eurookna - schodiště - nábytek - kuchyně na zakázku - vestavěné skříně. - pergoly, přístřešky, gar. stání. DEZI - provádění dezinfekce - dezinsekce a deratizace včetně plynování prostor a zásob.

Úklidová firma: -mytí oken a skleněných výloh -výškové čistící práce -praní a žehlení prádla. Prodej: -sanitární technika.

Architektonicko-stavební kancelář. Komplexní projektová činnost. Stavební projekce. Návrhy, projekty, design a zajištění dodávky interiérů.

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Inženýrské služby. Projekce - vodohospodářské stavby.

Velkoobchod, maloobchod: -řezací a brousící kotouče -brusné papíry a plátna, pásy, výseky -fíbrové kotouče -lamelové kotouče -drátěné kotouče -stopkové lamelové vějíře -brusné a leštící pasty -tvrdokovové rotační frézy -leštící kotouče, rouna.

Služby: -čištění a renovace studní a vrtů -po celém území ČR -s garancí kvalitní odborné práce -poradenský servi -individuální přístup.

Provádění staveb včetně oceňování a změn. Poradenská činnost ve stavebnictví a architektuře. Oceňování staveb. Stavební dozor.

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Prodej a realizace zateplení budov, opravy fasád, čištění řas, plísní a nečistot z fasád, odstranění graffiti, ochranné a antigraffiti nátěry. Mícháme probarvené omítky a barvy. Produkty pro čištění, sanace, fasádní nátěry KEIM, produkty KEIM, VISCO, BAUMIT, PROFI baustoffe, QUICK-MIX, TUBAG.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Dozorování pozemních staveb

Autorizovaný prodejce výrobků firmy SULKO. Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna - příslušenství ke všem výrobkům.

Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.