Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Barvy Morava. Práce, služby: -natěračské -malířské -podlahářské -výškové -žaluzie -úklid.

Půdní vestavby Čerti. Montáž: - suchých staveb - plovoucích podlah - podhledy (kazetové, minerální). Přestavby interierů.

Stavební a inženýrská činnost. Výstavba a prodej: - byty - rodinné domy - obchody - kanceláře - garáže.

Kontejnerová doprava: -kontejnery 3-9 m3 -odvoz suti, objemného odpadu -dovoz písku, betonu, štěrku -zemní práce UNC, traktorbagr -přeprava manipulační techniky. Realizace zámkových dlažeb.

Inženýrská a investorská činnost. Čištění: - kanalizačních sítí včetně přípojek. Laboratorní rozbory odpadní a pitné vody. Provoz: - vodovody - kanalizace. Poskytování: - poradenská činnost v oblasti vodovodů a kanalizací.

Prodej: - tepelné izolace - pojistné folie, parozábrany - střešní okna - sádrokarton - fasády - zateplení - elektrické nářadí.

Stavební práce: - horkovody - parovody - tepelná zařízení. Stavební dvůr: -Olomouc, Na zákopě 2, tel./fax:585313525 -Olšany u Prostějova 66, tel.:602708492

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Topenářské práce. Vodoinstalatérské práce.

Elektromontáže: - kompletní odávky elektroinstalací - měření a regulace - projekty a revize - průmyslové rozvody.

Výroba a montáž oken, dveří z 6 - komorových plastových profilů PRESTIGE, EFORTE-Deceuninck. Nově nabízíme hliníková okna a dveře z profilu ALUPROF. Dodávka střešních oken Roto, žaluzií, sítí proti hmyzu, rolet, parapetů a garážových vrat TRIDO.

e-shop; prodej, servis: - varná a topná technika - kotle - bojlery - krby - kamna Prodej, montáže a servis spotřebičů, kamen a krbů.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Výstavba - inženýrské stavby Demoliční práce Zemní práce Výstavba - pozemní stavby Zakládání a údržba - zahrady - parky - hřbitovy

Návrhy, prodej, pokládka, montáže, servis: - podlahové krytiny - PVC, vinyl, přírodní linoleum, koberce, korky, dřevěné a laminátové plovoucí podlahy, venkovní terasy, čistící rohože, schodiště.

Stavební činnost: - stavby na klíč - hrubá stavba - rekonstrukce - zateplování, termofasády. Stavební projekce. Zprostředkování stavebních řemesel.

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Prodej: - spojovací materiál - upevňovací materiál.

Pokrývačství, tesařství, prodej krytiny, střechy, altány, Výroba euro oken, dveří, plastová okna a dveře, schody, vnitřní dveře s obložkou, kuchyně a jiná výroba ze dřeva, lamina.

Technické služby města Olomouce, a.s.: - čištění komunikací - svoz odpadu - oprava komunikací - údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení. Dispečink-stálá služba: - tel.: 585700000, 605201686.

Kompletní projekční práce pozemních staveb - rodinných domů, bytových domů, provozoven apod. Zastavovací studie území, návrhy dělení pozemků. Statické výpočty a posudky pro novostavby a rekonstrukce. Energetické výpočty a posudky, enrgetický audit, PENB, průkaz energetické náročnosti budovy. Vizualizace domů a interiérů. Poradenská činnost ...

Výroba bytového nábytku: -skříně a nádstavce -sektorový nábytek -psací stoly -obývací pokoje.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej: - podlahových krytin a příslušenství, koberce, PVC - plovoucí podlahy QuickStep, BerryFloor, Egger, Steier Parket - interiérové dveře a zárubně PRÜM, LipBled a Dextüra, Invado - dveřní kování - schodiště, obklady schodišť, zábradlí - vinylové podlahy - dřevěné podlahy - laminátové podlahy.