Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Práce: - malířské - natěračské - fládrování

Projekce pozemních staveb: -zpracování kompletní projektové dokumentace.

Truhlářství, výroba: - nábytek - skříně - okna, dveře

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Práce: - zednické - obkladačské

Veškeré stavební práce, bytová výstavba, inženýrské sítě, realizace zahrad, ekologické stavby.

Servisní partner Mora, Gorenje, Karma: -sporáky -ohřívače vody.

Realizace veškerých typů minigolfu - zahradní - hobby - adventure - crazy - Pit Pat - filcový - betonový - miniature. - neonový a putting. Dodáváme stojany pro hráče, lavičky, tabule, koše a popelníky. Areál golfu oplotíme a vystavíme chodníčky.

Stavební projekty, návrhy interiérů. Architektura.

Naše společnost AKCEPT CZ a. s. jako výhradní zástupce firem: - INDEX - IMPERTEK - CARLO BORSA. Izolace, izolační systémy. Produkty: - Asfaltové hydroizolační pásy - Nátěrové hmoty a tmely - Komponenty, doplňky - PVC fólie - Ubrusy Asfaltové hydroizolační pásy Zvuková izolace : - FONOSTOP DUO akustický izolační ...

Elektro montážní práce silnoproudých a slaboproudých rozvodů.

Stavební činnost, úprava, údržba, oprava: - zemní práce - výkopové práce - strojní, zemní a protlačovací práce - protlaky pod vozovkou, zeminou - bourací práce, bourání - demoliční práce, demolice - odvoz, svoz suti, stavební odpad. Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní, mezistátní kamionová doprava - přeprava ...

Projekce, projekční kancelář. Architektonické studie.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - střešní krytiny Montáž a prodej - střešní okna

Truhlářství Nádvorník Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, obývací stěny, nábytek do pokojů, ložnice, kanceláře. Výroba z masivu, laminovaných či dýhovaných desek, biodesek.

Výroba, prodej: - stylový nábytek, zakázkové kuchyně na míru, postele, skříně, euro okna, dveře všech provedení. Dvacet let tradice v luxusních interiérech na míru.

Tesařské práce: - krovy - dřevostavby - altány - pergoly

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně

Služby: - výroba kuchyní a nábytku na míru - rekonstrukce koupelen - malířstvím, natěračstvím

Práce: - zednické - malířské, natěračské

Práce: - obkladačské - zednické

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány