Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Hodinový manžel, služby: - montáž nábytku - vodoinstalace - pokládka plovoucí podlahy - práce na zahradě

Dodávky a montáž vnější ochrany před bleskem. Aktivní hromosvody. Dodávky a montáž kompletního systému přepěťových ochran pro napájecí, počítačové, řídící a telekomunikační sítě. Náhradní a záložní zdroje energie a motorgenerátory.

Prodej, servis a montáž klimatizací, vzduchotechniky, vratových systémů, automatických dveří, bran a rolet. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství.

Tvoříme internetové stránky v kombinaci Vašich představ a také naší odbornosti.

Výroba, opravy: -ostatní účelové stroje -mobilní třídící a drtící stroje -mobilní hrubotřídič, mobilní třídič -náhradní díly, servis. Prodej: -použité stroje, drtiče a třídiče.

Prodej, e-shop: - bytový textil od českých a zahraničních výrobců: - koberce, podlahy - galanterie a kusový textil - matrace, postele - bytový textil vlastní produktové řady.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

O střechu nad hlavou se svým zákazníkům staráme již od roku 1992. Naše firma je zdravá, dynamicky se rozvíjející společnost, kladoucí důraz na dlouhodobý rozvoj. V oboru máme dlouholeté zkušenosti. Z počátku jsme pracovali na rekonstrukcích menšího rozsahu, ale postupem času se činnost rozšířila i na větší celky, a tak dnes působíme jako ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Truhlářství. Prodej: - palubky, lišty - palubky.

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Truhlář: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně - ordinace, kanceláře - pokoje - schody - interiérové a vstupní dveře - zábradlí - postele a čalounění - plasty, pracovní desky, umělý kámen - altány, pergoly.

Realizace střech. Tepelné izolace. Zateplování objektů.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické.

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - tepelné izolace - minerální kazetové podhledy - kompletní půdní vestavby - plovoucí podlahy včetně přípravy podkladu - termofasády.

Práce: - zemní a výkopové prováděné bagrem DH a UNC i ručně - terénní úpravy - vrtané a kopané studny - vyhledávání vodních zdrojů - čištění a rekonstrukce studen - vyklízení, úklid sklepních a půdních prostor.

Vratové centum. Prodej: - vrata - brány - mříže - závory - pohony - kování.

Výroba, montáž, dodávky: - plynové kotelny - kogenerační jednotky - kotelny na biomasu - černé plynové zářiče - tepelná čerpadla - potrubní rozvody.

Prodej: - stavebního materiálu. Přeprava nákladními automobily vybavenými manipulační technikou.

Výstavba: - rodinné domy - domy na komplexní realizaci stavby.

Narex-servis-prodej Autorizovaný prodej, servis: -elektronářadí, příslušenství výrobků NAREX Česká Lípa, a.s. -zahradní technika -průmyslové vysavače -záruční i pozáruční opravy. Další provozovny: -Prostějov, Dolní 97, tel./fax:582333397 po-pá 8-17 so 9-12 -Prostějov-Domamyslice, Borová 2, tel./fax:582362850.

Velkoobchod, maloobchod: Nákup online nebo v síti 50 kamenných prodejen po celé ČR. Nabízíme vám široký sortiment stavebních materiálů: -cihly -střechy -fasády -izolace -obklady -dlažby -sanita -koupelny -barvy -dveře -okna -nářadí -stroje -profily -sádrokartony -dřevo -ploty -spojovací materiál -betonové ...