Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Stavební činnost: * pozemní stavitelství včetně rekonstrukcí: - bytové, kancelářské, výrobní, účelové stavby pro lesní hospodářství a myslivost. * vodohospodářské stavby: - úpravy vodních toků. - lesnická činnost: - těžba břehových porostů.

- Soudní znalec, odhady nemovitostí - vypracování rozpočtů stavebních prací Inženýrská činnost ve stavebnictví: -opatření projektové dokumentace -zajištění územního, stavebního a kolaudačního řízení -projednání projektů -provedení výběrového řízení na dodavatele -výkon stavebního dozoru.

Elektromontáže. Instalace televizních a satelitních antén a rozvodů. Rekonstrukce STA v bytových a panelových domech přechod na pozemní digitální vysílání. Elektroinstalace a drobné elektropráce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Provádíme veškeré elektromontáže a leketroinstalace. Montáže zvonkových tabel a domovních telefonů. Oprava vypínače i zásuvky. Rekonstrukce elektroinstalace i novostavby.

Výstavba: - bytový dům-36 bytových jednotek s garážovým stáním v Olomouci - bezbariérový přístup, vlastní plynový kotel - variabilní příčky, obklady, dveře atd. dle přání kupujícího - byty 1+1(kk) až 3+1(kk) s lodžiemi - standartní obklady, dveře, sanita v ceně - z horních pater krásný výhled na Olomouc a okolí - cena od 27000 Kč/m2 + ...

Práce jeřábem, doprava: - práce autojeřábem AD 20t Tatra 815 - pracovní plošina MP-13 Avia.

Elektroinstalační práce Automatizace kotelen a výměníkových stanic Výroba - rozvaděče

Prodej, montáž, servis: - žaluzie horizontální a vertikální - plovoucí podlahy laminátové a dřevěné. Zakázková výroba: - kuchyně na míru - vestavěné skříně - dveří, schodišť, nábytku. Provozovna: Komárov.

Výkup - staré řezivoprodej - opracované staré řezivo desky s patinou, prkna, trámy Zakázková výstavba - dřevostavby

Prodej: - interiérové a exteriérové dveře - zárubně - kování - dřevěná EURO okna.

Naše firma se specializuje na terasy z dřevoplastu a jejich LED osvětlení - tyto terasy jsou bezúdržbové a hlavně bezpečné i pro vaše děti. Věříme, že pro relaxaci a odpočinek jsou pro vás tou správnou volbou. Dřevoplastové WPC terasy a jejich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protiskluzové, bez třísek) - velice rychlá a ...

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Podlahářství, prodej a pokládka podlah: - dřevěné - vinylové - PVC - linoleum - laminátové - korkové - marmoleum - všechny druhy koberců.

Můžeme nabídnout kompletní dodávku podlah. Provádíme pokládku podlah téměř všech typů dle požadavků zákazníka.V rámci kompletního servisu poskytujeme zdarma poradenství, zaměření a zpracování cenové nabídky.

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Stavební činnost: -sanace -těsnění staveb -izolace -jádrové vrtání - tlaková injektáž.

Hydroizolace střech: - ploché střechy - rodinné domy - panelové domy.

Projekční činnost - rodinné domy - přestavby - malé stavby.

Zakázková výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek z lamina i masívu -komplexní realizace interiérů. Maloobchod, prodej: -stoly a židle -nábytek -postele a lůžka.

Zemní práce: - minitraktorbagr JCB cx MINI - výkopy vodovodní, plynové, elektrické přípojky - kanalizace - odvodnění - srovnávání a úprava terénu, převoz a nakládání sypkých materiálů

Návrhy, prodej, montáž, poradenství: - plotové pletivo, ploty včetně příslušenství - oplocení pozemků v zemědělství, lesnictví - oplocení sportovišť, zahrad, rodinných domů, průmyslových objektů a parků. Produkty: - poplastovaná pletiva - pozinkovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry komaxit - sloupky a vzpěry ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, kancelářský nábytek, ložnice) - dvěří - dveřních zárubní - pokládka plovoucích podlah.

Prodej: - stavební materiál. Pobočka: - Prostějov, Jeseník, Šumperk.

Koupelnové studio. Prodej: -kompletní sortiment pro rekonstrukci a vybavení koupelen: -koupelnový nábytek -keramické obklady, dlažby -sanitární keramika.