Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výškové práce: - čištění fasád - umývání oken - ochrana budov proti dosedání ptactva - instalace reklamních bannerů - nátěry ocelových konstrukcí - montážní práce.

Realizace: - stavby - rekonstrukce domů, bytů, průmyslových objektů.

Zemní práce: - překládka inženýrských sítí - pokládka vodovodního a kanalizačního potrubí, kabelů NN - demoliční práce - řízené podvrty.

Práce: - zednické práce - obkladačské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových jader na klíč.

Stavební a realitní společnost. Stavební činnost: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - výkopové práce, úprava zeminy - podbití podhledů - zateplení domů - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce.

Elektroinstalace a elektromontáže. Montáže, opravy, údržba, revize: - elektrická zařízení do 1000V.

Prodej: - radiátorové armatury - kolte - ohřívače vody - radiátory - solární systémy.

Výroba: - okrasné zahradní betonové obrubníky - betonové prefabrikáty a maxi květníky - kreativní betonové povrchy - podlahy - kompozitové, sklolamínátový výrobky, modely, formy - plastové lité modely, formy a výrobky - zámečnická výroba

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis: - elektroinstalace - měření, regulace - bezpečnostní a kamerové systémy - telekomunikace - datové sítě.

Pozemní stavby: - stavba bytových domů - novostavby a rekonstrukce budov - střešní nadstavby - půdní vestavby - rodinné domy - rekonstrukce bytu - zateplení fasád - sádrokartonové stěny - sádrokartonové podhledy stropů.

Stolařství. Zakázková výroba z masivu: -zárubně -dveře -okna -nábytek -schodiště.

Pronájem, půjčovna: - malé stavební stroje pro výkopové práce - minibagr Kubota 008-3 - minidumper Neilsen. Služby: - zemní a výkopové práce.

Specialista na kamenné prvky staveb. Kamenosochařství: -restaurování kamenných prvků historických staveb -výroba a montáž obkladů, soklů, parapetů, ostření -kompletní realizace atypických pomníků, pamětních desek -opravy památníků, monumentů.

Prodej, montáže, poradenství: - plotové pletivo a příslušenství - poplastovaná pletiva - dráty a příslušenství - sloupky a vzpěry - brány a branky.

Prodej: - stavební materiály. Stavební práce. Autodoprava.

Kovoobrábění. Nákup a prodej strojních dílů a součástí. Zámečnická výroba.

Prodej: - kvalitní střešní krytiny a jejich doplňky.

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Provádíme rekonstrukce a modernizace panelových domů. Nabízíme zateplování fasád i střech včetně výměny oken a rekonstrukcí lodžií i balkónů.

Požární ochrana - část projektu Inženýrská činnost - stavební dozory - poradenství Projekce - pozemní stavby - rodinné domy, skladové objekty, stavby pro služby - opravy, rekonstrukce, novostavby - zateplování staveb - nová technologie

Stavební firma: -zateplování fasád -opravy a nátěry fasád -stavební a natěračské práce ve výškách -klempířské -rekonstrukce střešních krytin, balkonů, lodžií - rozvody vody, plynu.

Odstraňování ekologicklých zátěží a rekultivace skládek. Sanace. Bourací práce. Přeprava odpadů. Ekologické autity, analýzy rizik.

Studnař: - vrtané studny - všechny druhy podloží - vrtání v obtížně přístupném terénu - použité materiály s atestem na pitnou vodu - čerpadla-prodej, dodávka, montáž, instalace - instalatérské práce - vyřízení stavebního povolení - tepelná čerpadla - technologické vrty - zemní sondy. Provozovna: - Příčná 3 - ...