Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Velkoobchod, maloobchod: - trezory - poštovní schránky - bezpečnostní dveře. Služby: - zámečnický servis, otevírací služba - montáže a opravy zámků - zámečnické a svářečské práce - výroba klíčů - gravírování. Eshop: - komplexní zabezpečení.

Geodetické práce: - geometrický plán - vytyčování staveb - mapování - polohopisný a výškopisný plán - zaměření skutečného provedení stavby - výpočet kubatur a mnoho dalšího.

Poradenství - získávání dotací z EU Investiční záměry Inženýrská činnost - monitoring projektů - výběrové řízení na dodavatele Projekční činnost

Dodávka, montáže: -sádrokartonové konstrukce Rigips, Knauf -tepelné izolace půdních vestaveb a podkrovních bytů -minerální stropní podhledy Armstrong -protipožární ochrana staveb -dveře SAPELI, KRONODOOR -podlahové krytiny -dřevěné obklady.

Stolařské a truhlářské práce.

Truhlářství, výroba nábytku: - kuchyňské linky - dětské pokoje - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek. Výroba a realizace interiérů na zakázku. Provozna: Kovářov 12, 783 25, Bouzov.

Inženýrská činnost Zemní práce Výstavba - průmyslové stavby Stavební činnost

Výroba, prodej: - truhlářské řezivo - stavební řezivo.

Velkoobchod, maloobchod: - osvětlovací technika, svítidla, světelné zdroje. Montáž, projekce, výpočty, dodávky: - osvětlovací technika. Elektroinstalace: -osvětlovací technika do komerčních budov i rodinných domů.

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - schodiště - venkovní konstrukce.

Obchodní zastoupení firmy HAWLE: -vodárenské a plynárenské armatury -šoupátka, hydranty, fitinky, zpětné klapky, příruby, trubní tvarovky, vodovodní přípojky, poklopy -zavzdušňovací a odvzdušňovací ventily.

Projekční, inženýrská a dodavatelská firma Architektonický ateliér Statická kancelář Projekce: -sociální výstavba -bytová výstavba, stavby pro ubytování -rodinné domy -administrativní budovy -průmyslová výstavba -zdravotnictví -statické návrhy, zajištění objektů -interiéry -památkově chráněné objekty, rekonstrukce.

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.

PP Materials Prodej: - fasádní omítky - sekční vrata - výklopná vrata - oplocení. Půjčovna lešení.

Služby: - počítačové sítě, webové aplikace, telekomunikace, lektorská a poradenská činnost - geodézie, ocenění nemovitostí - vozíky za kolo.

Kompletní dodávky a montáže: - sádrokartonové konstrukce - minerální kazetové podhledy - podlahové krytiny - malby a nátěry.

Stavební činnost: - kompletní zemní práce při výstavbě inženýrských sítí včetně finálních úprav povrchů - protlaky pod komunikacemi - řezání asfaltových a betonových ploch. Práce kráčejícím rypadlem Kaiser S1. Práce pásovým rypadlem Neuson 3503.

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -bílé zboží-domácí elektrospotřebiče -audio video -digitální fotoaparáty -mobilní telefony -počítače -ruční nářadí.

Projekce, montáž, opravy, revize: -elektrických zařízení. Revize: -elektrické zařízení -hromosvody. Opravy: -elektrické spotřebiče.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -běhouny -koberce zátěžové -PVC linoleum -plovoucí podlahy -matrace -garnýže.

Provádí: - izolace, spádování a zateplování plochých střech.

Zakázková výroba, prodej: - betonové stropní panely s keramickou vložkou. Po osazení plná únosnost. Cenový návrh, zaměření stavby a dozor při osazení. Kamenivo, štěrk, karemické betonové panely.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.

Prodej: - elektrospotřebiče: - velké, malé, vestavné - kancelářská a výpočetní technika - elektronika - nářadí, zahrada, hobby - ventilátory, klimatizace, topení - GPS navigace.