Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavba, dílna, zahrada: - stavebniny - dřevo - dlažba - obklady - sanita - zahrada - tapety - barvy, laky - železářství, nářadí, kování - elektro, svítidla - dekorace a bytové doplňky.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Projekce, montáž, dodávky: -topné a chladící systémy -měření a regulace. Dodávky tepla.

Zámečnictví, nástrojářství -Velkoobchod a maloobchod

Izolatérství Klempířství a oprava karoserií Zednictví

Zámečnictví. Dodávka, montáž: - zasklívací systémy pro lodžie. Kovovýroba: - balkonové a zahradní grily - mříže - zámečnické práce - zábradlí - schody - vrata.

Prodej, e-shop: - plynové kotle - plynová topidla - průtokové ohřívače vody. Provádíme montáž, servis a revize plynových zařízení.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - zdící materiály - suché maltové směsi - keramické obklady a dlažby - betonové výrobky - izolační materiály - stavební chemie.

Projekce, dodávky technologií: -čerpací stanice -čističky odpadních vod -úpravny pitné a průmyslové vody -čerpadla, ventily -velkoplošné závlahové systémy.

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Dodávka, montáž : - centrální vysavače HUSKY, - podlahové konvektory Möhlenhoff, - podlahové a stěnové topení, - solární systémy, - tepelná čerpadla, - TERMOPOHONY.

Vzorkovna: - interiérové dveře - obložkové zárubně - dřevěné dveřní rámečky.

Montáž potrubí a strojního zařízení: - svářeči - potrubáři - zámečníci - práce převážně v Německu, Belgii, Holandsku, Švédsku.

Podlahy interiéry J&K Podlahářské práce, pokládka: - dřevo, laminát, PVC, marmoleum, koberce - korkové plovoucí podlahy - korkové barvené dlaždice - renovace parket.

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Prodej, dodávka: - kancelářský nábytek - kancelářské židle, křesla - nábytek pro školy - nábytek pro mateřské školky - vybavení jídelen - koberce - sedací soupravy - válendy.

Práce, služby vodo topo plyn: - instalatérství, topenářské práce - instalatérské práce - topenářství, montáž topení - podlahová topení - výměna radiátorů - vodoinstalace.

Instalatérské práce: - montáž a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních rozvodů (plast, měď, železo) - montáž a rekonstrukce koupelen a bytových jader - výměna elektrických a plynových boilerů, průtokových a zásobníkových ohřívačů vody, včetně dodání - montáž zařizovacích předmětů - vany, vaničky, zástěny, umyvadla, WC mísy, bidety a ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí Zednictví Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, ...

Montáže suchých staveb Montáže: - montáž sádrokartonu - sádrokartonové systémy - sádrovláknité desky - podhledové systémy - půdní vestavby na klíč. Zelená úsporám.

Dřelub - zakázková výroba z lamina a masivu: - schody - dveře včetně zárubní - altány a pergoly - kuchyně - nábytek - pokládka plovoucích a dřevěných podlah - restaurování starého nábytku.

Geometrický plán Vytyčení pozemku Věcné břemeno Rozdělení pozemku Inženýrská geodézie

Dodávka, montáže: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, korkové - žaluzie horizontální, vertikální, Euro design.

Dodávka, montáže, demontáž: - zimní zahrady, zastřešení bazénů z kvalitního německého profilu Gealan.