THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Práce: -malířské, malíř -natěračské, natěrač. Zednické práce a opravy, sádrování, tmelení, opalování starých barev, nátěrů a laků.

Koupelnové studio. Prodej: - obklady a dlažby od polských výrobců - sanitární technika-sprchové kouty, vany, umyvadla, bidety, - kompletní vybavení koupelen-radiátory, drátěný program, lepidla, lišty - koupelnový nábytek.

Stavebniny, stavební materiály. Prodej: - pojiva - lepidla, spárovací hmoty - stavební chemie - zdící materiály - izolace - střešní krytiny - stavební řezivo - obklady.

Práce: -inženýrské -projekční. Zpracování: -průkazy energetických ztrát budov.

Elektroinstalace, elektromontáže, komplexní dodávky staveb.

Stolařství. Výroba: - okna, dveře, vrata - schodiště, zábradlí - interiéry kostelů - repliky oken a dveří - dřevěné podlahy.

Práce: - zateplení fasád - odborný dodavatel ZELENÉ ÚSPORÁM - plastová, hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - garážová vrata - vjezdové brány - vstupní branky - interiérové dveře - kování na interiérové dveře - vnitřní a venkovní parapety - vnitřní, venkovní žaluzie - sítě proti hmyzu - rolovací sítě - rolety - ...

Malířství: - prodej, poradenství a finální realizace interiérových prostor.

Kovovýroba: - restaurování kovových výrobků - dálkově ovládané brány a vrata - bezpečnostní mříže - domovní čísla - krbové nářadí a rošty, krbové mřížky.

K-Styl - interiéry: - komplexní řešení interiérů - výroba nábytku - schodiště, dveře, okna - rekonstrukce půdních vestaveb - dřevěné exteriéry - pořez a hranolování laminovaných desek.

Dodávka a montáž: - vodoinstalace - ústřední vytápění - podlahové vytápění - plynové kotelny - izolace potrubí. Projekční činnost.

Montáž, demontáž: -ocelové mosty. Komplexní rekonstrukce železničních svršků. Silniční dopravní výkony. Projekce pro technickou ochranu železnic. Provozování dráhy a drážní dopravy.

Zpracování kmenového surového dřeva. Výroba a prodej řeziva. Sušení řeziva. Stolařská výroba. Prodej palivového dřeva.

Výroba: -tepelně a zvukově izolační desky určené pro stavebnictví -polystyren EPS -polyfon -střešní dílce -Heraklith, Herakustik -XPS extrudovaný polystyrén -Geofoam -systémové role tepelně a kročejově izolační materiál, použití pro podlahové vytápění.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Stavební firma, pozemní stavitelství: - zemní práce - inženýrské sítě - komunikace a zpevněné plochy - demolice objektů - výstavba rodinných a bytových domů - rodinné domy na klíč Pronájem. - stavební stroje - autojeřáby.

Výroba, montáž: - plastová okna - plastové dveře - plastové balkonové dveře. Výroba z profilů německé firmy VEKA AG Dodávka, montáž: - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů

Plynoservis: - servis plynového vytápění - revize elektroinstalací - opravy, montáže - pohotovost plynu.

Projekce a dodávky vodohospodářských staveb. Inženýrské služby.

Projekt, montáž, oprava: -elektroinstalace v domech a bytech -elektromontáže v průmyslových objektech. Práce: -strukturované kabeláže pro PC -EPS-elektronická požární signalizace -EZS-elektronická zabezpečovací signalizace -měření a regulace -montáž hromosvodů.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.