THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební činnost: - výstavba rodiných domů - rekonstrukce budov - pokrývačské a klempířské práce - zateplování objektů a fasád - pokládání obkladů a dlažeb. Rekonstrukce: - panelové balkóny, lodžie a terasy v systému Schonox.

Zednictví, zednické práce: - obklady - dlažby - zateplení fasád - sádrokarton - bourací práce.

Nábytkové a stavební stolařství: - nábytek na zakázku.

Velkoobchod, servis, montáž, dodávka: - svařovací a řezací technika - autogenní technika - příslušentví a díly pro svařování - brusivo - kompresory - pneumatické nářadí - zahradní technika. Pobočka: Tovární 7, 750 02, Přerov. Tel.: 581209470, 581206647, 777711806.

Doprava: - sypkých hmot - písku, štěrku, stavební sutě, obilí, atd.. Půjčovna lešení. Mobilní tryskání, pískování.

Střechy na klíč: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - kompletní rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna. Stavební a obchodní činnost.

Stolařské a truhlářské práce.

Stolařství. Výroba: -nábytek -kuchyně, kanceláře.

Stolařství. Výroba nábytku.

Stavební a realizační činnost: - sanační omítky - sanace lodžií, balkónů a teras - tesařská práce - klempířská práce - rekonstrukce bytových jader - energetické audity. Inženýrská činnost. Půjčování fasádního lešení včetně montáže.

Práce: -truhlářství -stolařství

Truhlářství. Výroba, montáž: - dřevěné schodiště.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Montážní práce, stavební činnost: - výstavba budov, výrobních objektů - údržba budov - zemní práce, stavební práce - zámečnické práce - oprava asfaltových ploch.

Stavby, projekce, rekonstrukce, opravy: -tovární komíny -kovové komíny s nerezovou nebo laminátovou vložkou. Služby: -nátěry komínů a ocelových částí výškových staveb -prohlídky, kontroly, revize za účelem zjištění skutečného stavu komína.

Výroba cementového zboží: - silniční panely - stropní systém - zatravňovací dílce armované - skruže - poklopy na studnu - betonové plotové sloupky - bednící tvárnice

Stavební firma. Stavební výroba, výstavba: - bytová výstavba.

Architektonický ateliér. Projekce: - stavební - soukromé budovy - veřejné budovy.

Projekce: - stavební. Práce: - architektonické - projektové.

Činnost: - elektromontáže - elektroinstalace - revize

Stavební činnost: -výstavba rodinných domů na klíč -demolice, rekonstrukce staveb -zateplení fasád -dlaždičské práce-zámková dlažba -zemní práce-výkopy základů, terénní úpravy, nakládání a odvoz zeminy. Výroba betonového zboží: -zahradní obrubníky -schodnicové stupně -zákrytové desky zídek a plotů-FACE-BLOCK -bazénové lemy ...

Výroba, dodávka: -kotevní systém SOLO - N® typ 208, který je určen pro kotvení předpínacích kabelů složených z jednoho až jedenatřiceti sedmidrátových předpínacích lan (pramenců) o jmenovitém průměru 9, 3mm, 12, 5mm, 15, 3 mm (0, 6“) až 15, 7 mm (0, 62“) s napětím do 1860 MPa na mezi pevnosti. Stavební činnost: -mosty, lávky -předpínání ...

Prodej, montáž: - interiérové dveře a zárubně - plovoucí podlahy - bezpečnostní, vstupní dveře.