Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Truhlářské a podlahářské práce.

Stavební firma: - kompletní stavební práce - rekonstrukce - zateplování - stavby na klíč - obklady, dlažby - koupelny.

Řemeslo: -instalatér -voda-topení-plyn. Vodoinstalace. Rekonstrukce bytových jader a koupelen. Montáž: -vodoměry -ústřední topení. Oprava: -ústřední topení.

Projekční a inženýrsko dodavatelská činnost v inženýrské výstavbě.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -čerpadla -armatury -tlakové nádoby -domácí vodárny

Vývoj, konstrukce, výroba: -zařízení pro provoz parních kotlů a kotelen.

Práce: -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -rekonstrukce bytových jader -koupelny na klíč.

Velkoobchod, prodej: -armatury

Práce: -instalatérské -plynařské

Činnost: - projektantské a poradenské služby v oblasti rekonstrukce památkových objektů

Stolařská a nábytkářská dílna. Výroba: -dřevěná okna a balkonové dveře EURO 68 -zdvojená a špaletová dřevěná okna -vnitřní a venkovní vrata z masívu -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -schodiště -plovoucí podlahy.

Stavby: -komplexní práce -projektová dokumentace -rekonstrukce -dodávky stavby na klíč -rodinné domky -průmyslové stavby, haly -půdní vestavby a nástavby.

Kompletní geodetické práce Inženýrská geodezie: -vytyčení inženýrských děl -měření jeřábových drah. Geodetické a kartografické práce pro stavbu a projekt Zaměření skutečného stavu objektů

Projekce a inženýrská činnost. Architektura. Urbanismus, zastavovací plány, studie. Design.

Práce: - dlaždické - zemní - výkopové. Pokládka: - žulových dlažeb a chodníků - chodníků - obrubníků - příjezdových cest.

Posuzování vlivů na životní prostředí. Projektová činnost.

Stavební a zednické práce: - zateplování fasád - rekonstrukce panelákových jader Pokládání dlažeb a obkladů.

Značková prodejna. TV, internetový obchod potřeby pro: -Fitness -Zdraví a Krása -Dětský Koutek -Kuchyně -Bazény a Čluny -Dílna -Hobby a Zahrada -Elektro -Úklid a Praní -Nábytek+Postele -Domácnost -CD

Velkoobchod se stavebním sklem: - sklo plavené - sklo lité válcované - skla bezpečnostní, ohýbaná, žáruvzdorná, tažená - zrcadla. Výroba izolačních skel. Sklenářské služby.

Práce: - malířské - natěračské

Služby: - klempířské a pokrývačské práce.