Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Rekonstrukce bytových jader, provádění obkladačských prací.

Práce: -malířské, malíř, malby -natěračské, natěrač, nátěry.

Výroba, montáž: -bazény a příslušenství na míru -odlučovače tuku -plastové vodoměrné šachty -polypropylenové nádrže-jímky, žumpy, septiky. Dodávka: -čistírny odpadních vod.

Otáhal elektro Elektromontáže, elektromontážní práce. Revize: -elektroinstalace a zařízení -ruční nářadí -stroje a zařízení -hromosvody (montáž).

Malobchod, velkoobchod: -stavebniny -izolační pásy -stavební chemie -sanitární technika -vany -bytové doplňky -sádrokarton. Půjčovna: -stavební stroje. Provozovny: -Uničov, Šumperská, tel.:585054243, avant.unicov@avant.cz -Litovel, Javoříčská 542, tel.:585371126, litovel@avant.cz

Produkty: - hliníkový podpěrný systém - sklolaminátové věže - fasádní systémové lešení SPRINT - hliníkové věže BOSS - modulový systém CUPLOK - podpěrný a bednící systém SOLDIER - stavební výtahy a vrátky - shozy na suť ESDA. Prodej, pronájem, půjčovna lešení, hliníkových věží a lešenářských výrobků: - rámové lešení SPRINT - ...

Služby: - elektromontáže - centrální vysavače - elektronické zabezpečení objektů - servis plynových kotlů

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - renovace koupelen. Umělecké kovářství.

Truhlářská výroba. Prodej: - dřevěný spojovací materiál, vyspravovací materiál - stavebně-truhlářský materiál

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Podlahářské práce: - tmelení a vyrovnání podlah - kladení PVC krytin - svařování, soklování - kladení korkové krytiny - kladení koberců - kladení plovoucích - laminátových, dřevěných podlah, parket - broušení a inovace podlah.

Stavby a rekonstrukce na klíč: -půdní vestavby -veškeré zednické práce -obklady a dlažby -montáž sádrokartonu -zateplování fasád -podlahářské práce -montáž centrálních vysavačů -stavby krbů -pokrývačské práce.

MM Design Parket: - studio podlah a dveří - kompletní podlahářské práce - kompletní interiérové práce.

Kompletní podlahářské práce Prodej, montáž, servis, poradenství: - dřevěné podlahy - linolea - koberce - renovace dřevěných podlah - renovace palubek.

Podlahářské práce: - pokládka parket, PVC Marmoleum - broušení, lakování parket - pokládka dřevěných a laminátových desek - pokládka plovoucích podlah - prohlídky a rozpočty zdarma. Prodej: - podlahové krytiny.

Pomocné práce, úklidy po stavbách, výkopové práce, demolice bez strojů.

Kovovýroba. Zámečnické, klempířské a pokrývačské práce.

Zednické a stavební dokončovací práce lehčího druhu: - veškeré práce navazující na hrubou stavbu, rekonstrukce a revitalizace interiéru, ať už v ložnici či koupelně, od podlahy po strop. - montáž sádrokartonu, pokládka dlažby, malířské práce, obklady, fasády a mnoho dalšího.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku: -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kanceláře -bytové interiéry -skříně -zahradní nábytek, pergoly, zimní zahrady, altány. Montáž, oprava a údržba nábytku.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Dodávka a montáž suché vnitřní výstavby: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - suché podlahy - stavební práce.

Výroba: -dřevěná Eurookna a dveře Euro -plastová oknaa dveře TROCAL Gealan -hliníková okna a dveře -balkonové dveře -vchodové dveře -terasové dveře -prosklené stěny -zimní zahrady. Dodávka, montáž a seřízení: -střešní okna avantgarde.