Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební firma: -vodní stavby -ekologické stavby -inženýrské stavby-k -pozemní stavitelství -zemní práce strojní Sídlo firmy: -Olomouc, Na Vlčinci, tel./fax:585232381.

Podlahářství Prostor Profi 4U Podlahářské práce, pokládka, montáž: - podlahové krytiny - plovoucí podlahy - PVC - koberce - linoleum - marmoleum. Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Veškeré stavební práce.

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál. - svítidla, světelné zdroje.

Práce, montáže: -střešní systémy a krytiny -ploché a šikmé střechy včetně zateplení -asfaltové pásy a fólie -střešní tašky a šablony -bitumenové vlnité desky -plechová tašková krytina. Tesařské práce Klempířské práce

Montáže: - sádrokartonové konstrukce - půdní vestavby - minerální podhledy - sádrovláknité podlahy - zateplování fasád - laminátové podlahy. Komplexní rekonstrukce bytových interiérů Zastoupení firmy BOOS, a.s. Brno

Truhlářství. Stolařství. Zakázková výroba nábytku. Autodoprava - nákladní. Zemní a výkpové práce. Opravy aut. Provozovna stolárny: Svésedlice (areál ZD).

Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Elektromontáže, elektroinstalační práce, projekce, revize: -silnoproudé průmyslové instalace -silnoproudé domovní instalace -slaboproudé rozvody.

Výroba: -všechny druhy truhlářských prací: -okna, dveře -schodiště všech stylů -interiéry.

Revize: - elektro - hromosvody.

Návrh a realizace úspor provozních a investičních nákladů v dopravě kapalin. Rozsah činností: - poradenská činnost - projekční činnost - dodavatelská činnost.

Botek Podlahy: - kompletní dodávka podlahových krytin.

Stavební činost. Montáž: - sádrokartony - obklady - dlažby - omítky - podlahy.

Montáž: - sádrokarton - půdní vestavby - stropní podhledy - fasádní zateplovací systémy - tepelné a zvukové izolace - drobné zednické práce - vodoinstalační práce - bytové jádra - rekonstrukce.

Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - nábytek na zakázku.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Prodej, montáž, servis: -plastová okna -plastové dveře -zimní zahrady.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Kamenné stavby. Návrh, výstavba: -originální zahradní prvky a doplňky (kamenné prvky, rožně, udírny, okrasné zídky, schodiště, krby). Použitý materiál: - žula, pískovec, břidlice a jiný přírodní kámen.

Betonárna. Výroba: - beton - betonové směsi.

Sklenářství: - zasklívání - broušení skla - lepení bezpečnostních fólií.

Projekční, stavební a obchodní firma: - domy bytové - objekty pro podnikání - rekonstrukce - půdní vestavby - dozory staveb - stavební povolení.