Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Dodávka a návrhy interiérových řešení: - stavební pouzdra pro dveře - půdní schody - zárubně, dveře - posuvy - obkladové systémy - zábradlí - stříšky

Komponenty a systémy pro topení v rodinných a činžovních domech: - systémy pro nezávislé topení a přípravu teplé vody - decentralizované měření spotřeby tepla pro každou bytovou jednotku - zařízení pro regulaci podlahového vytápění. Sídlo společnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

Renovace dveří, zárubní. Výroba a montáž posuvných dveří jedno i více křídlých nebo do pouzdra JAP, skládacích lámacích dveří, plastových skládacích dveří. Prodej a montáž: - žaluzie a sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáže: - vnitřní a venkovní žaluzie - vnitřní a venkovní rolety - stínící markýzy - garážová vrata - v Brně a dalších moravských okresech.

Stavební činnost: - výstavba průmyslových hal - zakládání staveb - komunikace - demolice - monolitické konstrukce - inženýrské sítě - rekonstrukce a výstavba mostů - víceúčelové hřiště - vodní hospodářství.

Výroba odlehčených polystyren-betonových tvarovek

Firma Martin Olivík provádí veškeré stavební práce. Mezi naše činnosti patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce budov, zateplování fasád, půdní vestavby i pokládka zámkové dlažby. Sídlíme v obci Radkovy, okres Přerov. Stavební firma, provádíme: - zednické práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, domů, bytů, ...

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Ocel, ocelolitiny: - soustružení - frézování - obrábění - stříhání a ohýbání - svařování a pálení ocelí. Opracování odlitků a výkovků. Prodej: - průmyslové armatury - potrubí - ventily - šoupátka - zpětné a uzavírací klapky - kulové kohouty - ovladače kondenzátu - kompenzátory - filtry - hydranty.

Prodej, montáž, oprava, realizace: - střechy na klíč. Řemeslnické práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské.

Prodej: - stavební materiál - stavebniny.

Komplexní dodávka: - novostavby - stavby rodinných domů na klíč. Rekonstrukce: - bytové, nebytové - interiéry.

Stavební činnost: - výkopové práce - opravy pozemních komunikací - demoliční práce. Půjčovna, prodej: - stavební stroje. Doprava: - nákladní.

Práce: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - práce montážní plošinou (21m) - rizikové kácení stromů - zabezpečení budov proti holubům - regulační odchyt holubů

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Práce: - klempířské - pokrývačské - montáž střešních oken - realizace, opravy střech.

Pobočka firmy - centrála Mělník. Výhradní zástupce německé firmy LIEBHERR. Prodej, oprava, servis (autorizovaný): - mobilní jeřáby, autojeřáby - hydraulická rypadla - bagry - bourací kladiva - buldobagry - kolové, pásové nakladače - dozery - veškeré stavební stroje - stavební mechanizace - jeřáby a stavební stroje ...

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Prodej, servis, oprava, montáž: - satelitní a televizní antény, rozvody aj. Oprava, servis, prodej: - elektronika. Pronájem lešení. Půjčovna ručního nářadí. Prodej elektroinstalačního materiálu. Prodej TV, SAT a jiné elektroniky.