THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Stavební firma. Veškeré stavební a instalatérské práce: - zednické, sádrokartonářské práce - vodoinstalatérství - topenářství - elektroinstalace - obkladačské práce - zemní a výkopové práce.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.

Stavitelství: - výstavba, modernizace - rekonstrukce průmyslových, občanských objektů - nákladní doprava. Speciální stavební práce: - nosné konstrukce turbínových stolic - jádrové vrtání - práce se zemními stroji.

Práce: - zednické - fasády - montáž sádrokartonu.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy Prodej: - stavební materiál

HASEO, v.o.s. v Bělotíně se zaměřuje na prodej hasících přístrojů, techniky a požárních hydrantů. Díky vybavenosti veškerých technologií potřebných pro práci s hasící technikou vám také zajistíme montáž, revize, opravy a servis hasících zařízení a požárních hydrantů. K dispozici je také plnírna CO2 pro plnění tlakových láhví. Své služby ...

Přípravné a bourací stavební práce. Stavba zahradních altánů, perdol, chat. Veškeré stavební práce, doprava vozem VW LT 35, stěhování.

Práce: - elektromontáže - průmyslové, bytové, slaboproudé elektroinstalace - revize elektro - revize hromosvodů.

Práce, řemeslo: - truhlář - truhlářství

Montáž, oprava, servis: - čerpací technika - čerpadla Kovovýroba: - šnekové dopravníky - potrubní dílce - kompletace čerpacích agregátů

Stavební práce: - rekonstrukce budov - zateplování - fasády, vnitřní omítky - sádrokartony - malířské, natěračské práce - ploty, terasy.

Stavební firma: - stavební práce - rekonstrukce koupelen - rekonstrukce bytových jader - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů.

Chcete si svůj interiér ozvláštnit retro nábytkem nebo máte doma starožitný nábytek, který chcete zrestaurovat? Profesionální restaurátor Marek Přikryl v Přerově nedaleko Olomouce si poradí i s nábytkem v žalostném stavu. V ateliéru restaurování provádí nejen renovaci a opravu, ale zaměřuje se také na prodej starožitného a retro nábytku. ...

Komplexní stavební práce a realizace stavebních objektů – bytových domů, občanských staveb, průmyslových a zemědělských objektů, rodinných domů, či drobných staveb - zahradních pergol, garáží, skladů. Projekční a inženýrská činnost. Komplexní řešení vzduchotechniky a klimatizace. Realizace zateplovacího systému objektu.

Podlahářské práce. Dovoz, import do ČR: - podlahoviny Berry alloc Velkoobchod, maloobchod, realizace, servis, prodej, montáže: - podlahy dřevěné - podlahy laminátové - podlahy vinylové a PVC - interiérové dveře a zárubně SAPELI - dřevená eurookna a dveře - parapetní desky, parapety - stavební chemie MUREXIN - stěrky, lepidla ...

Prodejna, pobočka. Rekonstrukce interiérů. Návrhy interiérů. Prodej: - kování - spojovací materiál - světelné police - úchytky - skříňové sestavy.

Výroba, montáž: - bazény a příslušenství.

Kamenná prodejna, servis, e-shop: - ruční, elektrické nářadí - vrtačky, brusky, komrestory - kleště, klíče, pilky. Půjčovna nářadí: - brusky - vrtací/sekací kladivo - příklepová vrtačka - pily - drtič zahradního odpadu.

Práce: - zednické - dlaždičské - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader.

Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Podlahářství. Realizace podlah. Truhlářství. Montáže interiérových dveří.

Výkopové práce: - včetně základové desky a vyzdívky. Zateplovaní fasád, omítky. Obklady, dlažby. Terénní úpravy. Rekonstrukce: - bytové jádra. Demontáž, montáž pvc. Zednické práce.