THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...

Montáž, opravy, servis: - plynové hořáky Weishaupt

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - dětské pokoje - ložnice - interiérové dveře - schodiště.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - obývací stěny.

Stavební činnost - bytová výstavba, rodinné domy na klíč - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování budov - izolace - výkopové práce - inženýrské sítě.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Truhlářství, zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - pergoly - schodiště - zimní zahrady - terasy.

Truhlářství, výroba - kuchyně - interiérové dveře a okna - schodiště. Činnost - truhlářské práce.

Stavební bytové družstvo Přerov vám zajistí pronájem nebytových prostor a kanceláří v centru Přerova a na Předmostí. Díky silné tradici a pevného postavení se naše družstvo také zaměřuje na správu a údržbu nemovitostí včetně výstavby bytových objektů a garáží. Jsme spolehlivým partnerem pro vaše bydlení! Pronájem v centru Přerova a na ...

Montáže vodo topo. Prodej: - vodoinstalatérský, topenářský a plynařský materiál - obklady, dlažby, lepidla. - kanalizační prvky ze zahraničí.

Internetový obchod, e-shop: - párty potřeby - domácí potřeby - nářadí - hračky.

Kamenictví. Práce, výroba: - pomníky - sekání písma.

Štukatér, práce: - hliněné omítky - japonské omítky O-tsu - jílový štuk - marocký štuk.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Montáž, výroba, servis, prodej: - kotle, hořáky - středotlaké a nízkotlaké parní kotle - ekologický parní kotel - přepravitelné kotelny - ohříváky vody a vzduchu - tlakové celky, náhradní díly pro kotle a hořáky. Montáž, stavby: - plynové rozvaděče - plynovody, kotelny na klíč - rekonstrukce kotelen, pecí, kotlů.

Developerské projekty. Prodej pozemků.

Architektonická kancelářArchitektonické návrhy staveb a interiérů. Projekce, projekční činnost: -stavební. Inženýrská činnost a projekční práce dle požadavků objednatelů.

Prodej, dodávka, návrh, montáž, instalace: - podlahové topení - topení - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle - centrální vysavače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Práce: - malířské - natěračské. - nátěry fasád.

Instalatérství: - revize, oprava plynovodů - oprava, instalace plynových přípojek - revizi komínů - instalatérské, topenářské, plynařské práce. -veškeré vodoinstalatérsské a topenářské práce.

Výroba, kovovýroba, montáž: - ocelové konstrukce - zábradlí, montážní lávky - svařování mostních konstrukcí Výstavba, stavební činnost, realizace: - dopravní stavby - inženýrské staveb - nýtování mostních konstrukcí.

Podlahy: - betonové - pryskyřicové. Vysokopevnostní potěry. Sanace schodišť. Samonivelační stěrky.