THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Výroba, prodej: - betonové, železobetonové dílce BETONIKA pro inženýrské sítě a pozemní stavitelství - trouby - šachtový, kanalizační program - vpusti, štěrbinové žlaby - dílce pro komunikace, terénní úpravy - dílce pro občanské a průmyslové stavby - prostorová prefabrikace.

Opravy, servis: - osobní, dodávková vozidla - motorky - veteráni - zahradní technika. Práce: - zámečnické - svářečské - klempířské - topenářské.

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Stavební práce: - větrání domů - rekuperace. Prodej: - stavební materiál - sanační přísady - kotvící a upevňovací technika - spojovací materiál : - distanční lišty a prvky pro betonáře - prvky pro dřevokonstrukce.

Prodej: - plotové pletivo - ploty - ostatní kompletní příslušenství

Statické výpočty ocelových konstrukcí

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - ocelová lana standardních konstrukcí - ocelová lana speciální, osmipramenná, nekroutivá - ocelová lana nerezová, s PVC obalem - příslušenství ocelových lan, svorky, napínáky, očnice, třmeny - vázací prostředky (lanové, řetězové, textilní) - vázací body pro zvedání břemen - speciální uchopovací ...

Montáž, instalace, rozvod, oprava, dodávka: - voda, topení, plyn.

Malířské, natěračské práce: - dekorační techniky - tapetářské, omítkářské práce - opravy fasád - štukové výzdoba - rekonstrukce dřevěných oken, dveří.

Rekonstrukce: - bytové jádro, interiéry - koupelny na klíč - stavební úpravy a opravy v bytě a rodinných domech - renovace dveří a zárubní - posuvnédveře, bezpečnostní dveře (Sherlock) - skleněné dveře - lamelové dveře - žaluzie, rolety, markýzy.

Montáž: - sádrokartonové příčky - sádrokarton - výplně otvorů - fotovoltaické elektrárny, panely. -BOZP -engeneering

Podlahářství: - pokládka, renovace parket, broušení - montáž, dodávka plovoucích podlah - bytové, kancelářské koberce - dodávka a montáž PVC a Vinylových podlah

Montáž, oprava, údržba, realizace: - elektrická zařízení - elektrozařízení. Montáž: - hromosvody. Projekce a revize.

Rodinné domy na klíč. Montované nízkoenergetické i pasivní dřevostavby na klíč, zděné stavby. Ekonomické stavby. Poradenství, projekty, financování, ukázkové stavby. Prohlídky rodinných domů i rozestavěných staveb.

Výroba, velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (elektroinstalační krabice, svorkovnice, domovní zvonky a jiné) - zednické plastové naběračky - hmoždinky, vruty - hladítka.

Práce: - stavební práce - rekonstrukce, revitalizace - práce ve výškách - pokrývačské práce - střešní práce - výškové práce. Zámečnické práce: - výroba zámků a kování. Předpovrchové a povrchové úpravy kovů: - tryskání, odmašťování kovů, práškové lakování KOMAXIT

Opravy: - jezy - stavidla. Dodávka, montáže: - potrubí - konstrukce.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Klempířství a oprava karoserií

Maloobchod, prodej: -teplovodní krby -kamna