Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Firma Plotov se specializuje na výrobu a prodej plotů a oplocení. Nabízí různé druhy plotů, jako jsou dřevěné, kovové, hliníkové, plastové a betonové ploty. Kromě toho poskytují i brány a branky, včetně automatických bran. Firma nabízí komplexní služby včetně konzultací, návrhu, výroby a montáže plotů a oplocení na míru podle požadavků zákazníků.

Výroba a prodej tepelných čerpadel.

Společnost Michal Kurfürst - Termo Fasády je mistrem ve světě stavebních prací a svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od rekonstrukcí bytů a bytových jader v panelových domech, přes pokládku plovoucích podlah, dlažeb a obkladů, až po sádrokartonářské práce, Michal Kurfürst - Termo Fasády znamená kvalitu a spolehlivost. S moderními ...

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Provádíme sklenářské práce. Zasklívání oken a dveří. Vyrábíme pasparty, dřevěné a kovové rámy. Děláme i drátoskla. Dodáváme sklo čiré, vzorované a vyrábíme i zrcadla. Na zakázku vyrábíme krbová skla.

Stavební firma Patrik Horák se sídlem v Přerově se zabývá zednickými, obkladačskými, sádrokartonářskými a malířskými pracemi, zateplením fasád, montáží oken a dveří a dalšími službami spojenými se stavebnictvím. Firma Patrik Horák Přerov má dlouholeté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří oceňují její profesionalitu, rychlost a férové ceny.

Malířské, natěračské práce: - fasády, vnitřní malby - okna, dveře - kuchyňské linky. Služby: - měření vlhkosti zdiva - úklidové práce - pokládka plovoucích podlah, koberců - montáž sádrokartónů

Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

Dřevostavby: - bungalovy - patrové domy - srubové domy - roubenky.

Stavební práce, oprava, rekonstrukce: - statika, statické zajišťování staveb - spínání stavebních konstrukcí pomocí předpínacích lan - injektáže trhlin porušených objektů - mikropiloty o průměru 130mm, pilotové základy - stříkání betonu pro opravu a zesílení konstrukcí - technologie nerezových výztužných kleštin/drátů STATICAL.

Společnost Red Zero s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, tak také instalacemi, servisem i revizemi hasicího systému FirePro.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce práce, servis plynových spotřebičů

Výroba, servis: - samoregulační technologie topnými kabely. Domovní i průmyslové vytápění, ohřevy, temperace. Projekce, dodávka, montáž, revize.

Společnost CimBau s.r.o. realizuje stavby a rekonstrukce.

Společnost VT plynoservis s.r.o. se specializuje na servis plynových spotřebičů a revize domovních plynovodů.

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Strojírenská výroba: - stroje - technologické zařízení - ocelové konstrukce. Výroba: - drtiče, třídiče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.

Revize a opravy tělocvičného nářadí a zařízení: - tělocvičny, dětská hřiště, sportoviště a fitcentra - výroba a montáž sportovního nářadí, herních prvků na dětská hřiště - služby soudního znalce v oblasti sportu - dodání a pokládání gumové pryže - bazar sportovního nářadí - zámečnictví - povrchy z pryže, pískoviště - čištění ...

Společnost IDEAFLOOR s.r.o. realizuje podlahářské práce.