THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Pořez dřeva na pásové pile. Dveřní prahy. Soustružení dřeva, všechny díly schodiště a soustružené prvky. Střešní konstrukce. Pergoly, altány, přístřešky, garážová stání. Zahradní nábytek. Výroba eurooken. Výroba špejlí. Výroba vyspravovacího materiálu. Zakázková výroba.

Práce: - stolařské - stolárna - truhlářství - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - dětské pokoje - vestavěné skříně - zakázková výroba nábytku - pergoly, zahradní posezení.

Maloobchod, prodej: - zahradní technika MOUNTFIELD - zahradní traktory, sekačky, řetězové pily, křovinořezy, kultivary, bazény s příslušenstvím - bazény, bazénová chemie - čerpadla, vodárny, postřikovače, drtiče, tlakové myčky, elektrocentrály, kompresory - jízdní kola, skútry PEUGEOT - krbová kamna - zahradní grily.

Sluneční elektrárny na míru: - fotovoltaika - fotovoltaické elektrárny na klíč.

IVAJ: - údržba zeleně - realizace - zakládání zeleně - terénní úpravy - zahradní architektura, projekce: - zahrady - maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny - stavební činnost, rekonstrukce, oprava - pokrývačské a tesařské práce.

Podlahy Balko - průmyslové podlahy. Pokládka: - železobetonové podlahové desky - aplikace podlah technologií metakrylátových - epoxidových a PUR pryskyřic. Sanace podlah, vodorovné dopravní značení v halách.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Realizace zemních plošných kolektorů pro tepelná čerpadla země-voda. Výkopové práce (rýhovačem) pro kabelové a potrubní vedení. Zemní práce.

Pobočka. Návrhy a konstrukce: - plastová, okna a dveře Dodávka, montáž a servis. - stínící technika - sítě proti hmyzu. - horizontální a vertikální žaluzie Sídlo: Sokolská 1605/66 120 00 Praha 2.

Dodávka, montáž, prodej: - plastová okna a dveře - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu. Sanace. Úklidové a dekontaminační práce po požárech a škodách způsobených vodou. Sanace vlhkého zdiva. Zateplení fasád.

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů pozemků - vedení a opravy inženýrských sítí - nákup prodej a servis stavebních strojů do 5ti tun

Společnost je držitelem certifikátu integrovaný systém řízení dle norem ISO 9001:2001, 14001:2005, OHSAI 18001:1999. Projektování, poradenství, výroba, prodej: -stavební železobetonové dílce pro průmyslovou, bytovou, občanskou, inženýrskou výstavbu -předpjaté stropní panely SPIROLL -železobetonové stropní desky, překlady -stropní, ...

- frézování dřeva, plastů, modelů, forem - laserové mikro svařování - laserové gravírování kovů Sídlo: Zahradní 1299 751 31 Lipník nad Bečvou.

Doprava, zemní práce, opravy: - nákladní doprava sklápěcí, kontejnerová - nákladní doprava cisternová - podvalníková doprava - čištění komunikací - zemní práce - demolice - přeprava sypkých materiálů.

Tvorba geometrických plánů, vytyčování vlastnických hranic pozemků, zaměření skutečného provedení stavby, zaměření polohopisu a výškopisu

Výroba: - nábytek - kuchyňské linky - obývací stěny - vestavěné skříně - dveře - ložnice - bytové doplňky - přístřešky na auta - pergoly - venkovní terasy z exotických dřevin. Řemeslo: - stolař - truhlář.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Výroba: - ocelové konstrukce - velkoobjemové nádrže. Autojeřábnické práce. Obráběčské práce.

Realizace rozvodů vody, kanalizace, topení a plynu. Dodávky i montáže zařizovacích předmětů a spotřebičů. Zajištění projektové dokumentace.

Dodávka - hydroizolace Realizace - technologické stavby

Stavební firma: - výkopové práce - bourací práce - pokládání dlažby - drobné stavební úpravy.