THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej sortimentu: - ložiska - gufero - spojovací materiály - svařovací materiály - brusiva - ochranné pomůcky - nářadí.

Staveby a rekonstrukce: - bytového jádra - průmyslové objekty - stavby na klíč - zateplování - opravy, nátěry fasád.

Výškové a rizikové práce: - natěračské práce - spárování, upevňování konstrukcí - pokrývačské práce - montáž oken - klempířské práce - sádrokartony, izolace.

Výroba: - plastové nádrže - míchadla - jímky - žumpy. Dodáváme potrubní systémy.

Střechy Rokyta: Specializace: - zhotovení a rekonstrukce střech jako kompletního celku prací i dodávky potřebného materiálu. Řemeslnické práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - izolatérské práce.

Služby: - stavební dozor - vyřízení stavebního povolení.

Prodej: - vodoinstalační materiál - plastové rozvody - odpadní instalace - mosazné armatury - plastové vany TEIKO - sanitární keramika.

Služby: - odhady, oceňování nemovitostí, movitostí, podniky, firmy. Služby, poradenství: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zajištění auditu včetné daňového poradenství. Služby: - stavební dozor - inženýrská činnost.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Rekonstrukce, výstavba: - rekonstrukce bytu na klíč - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - tesařské, pokrývačské práce - bourací práce - malířské, obkladačské práce - stěhování - montáž oken - výroba vestavěných skříní.

Prodej, montáž: - solární systémy na klíč - elektroinstalace.

Práce: - malířské - natěračské.

Dodávka: - energie pro společnosti - kontrolní měrové středisko - logistika - stavební údržba - strojní a jeřábová údržba.

Opravy, montáže a revize elektro. Správa a údržba nemovitostí.

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Prodej, montáž: - kuchyně na míru - vestavné skříně - kancelářský nábytek - plovoucí podlahy - stolky, obývací stěny, ložnice - vestavěné spotřebiče.

Projekce: - stavební - statické posudky - oceňovaní nemovitostí - vyřizování stavebních povolení - stavební dozor.

Technický bazar: - použité i nové zboží - elektro, voda, plyn, topení - instalační, plynařský, topenářský materiál - drobný stavební materiál - stavebně technický bazar.

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Výroba: - elektrická energie ve vodní elektrárně.

Projekce: - energetika. - stavby na klíč, inženýrské sítě, kanalizace - Inženýrské stavitelství - primární teplo - rozvod tepla dálkové.

Výstavba: - inženýrské stavby - pozemní stavby.