THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stolařská výroba. Výroba, dřevovýroba, prodej: - okna, oken - dveře - nábytek. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské. Výkup a opravy palet.

Prodej: - řezivo pro konstrukce krovů - stavební řezivo - hoblované řezivo na altány, pergoly, garážová stání - lešeňové podlážky - odřezky na topení - tyčky ke stromečkům, rajčatům. Stolařská výroba, dřevovýroba.

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, oprava, servis, prodej: -bazény (foliové, keramické). Prodej: - příslušenství.

Zemní, výkopové práce.

Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková výroba: - celodřevěné kazetové dveře - obložkové zárubně z masivu - drřevěné dveře (interiérové, vchodové) - vrata, garážová vrata - schodiště - dřevěné postele - skříně, komody, noční stolky - dřevěné kostky pro děti. Sídlo firmy: - Gagarinova 98/11, Olomouc - Droždín.

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba, prodej: - nábytek - kuchyně - obývací pokoje, nábytkové stěny - vnitřní dřevěné dveře - ložnice - předsíně - interiérové doplňky - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlářské.

Pronájem, práce: - montážní plošiny. Rekonstrukce: - střechy. Práce: - bourací - zemní - demoliční.

Maloobchod, prodej: - střešní materiály asfaltové - asfaltové pásy - plechové střešní krytiny - betonové a pálené střešní krytiny - cementovláknité střešní krytiny.

Práce, oprava, montáž: - revize elektrického zařízení, elektrorevize - zkoušky z vyhlášky 50/78 Sb. elektro do 1000 V - poradenská činnost elektro

Kamenictví: - zpracování kamene - náhrobky - náhrobní kameny - urny.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstruování cihlových i panelových koupelen.

Montáž a prodej podlahových krytin. Pokládka: - laminátové i dřevěné podlahy, korkové podlahy, PVC, linoleum, koberce, marmoleum.

Montáž, dodávka: - intalatérské práce - plynařské práce - ústřední topení - vodoinstalace - plynoinstalace - solární panely, zařízení.

Maloobchod, prodej: - vodoinstalční materiál - topenářský a plynařský materiál - dodávka práce instalatérské, topenářské, plynařské.

Zámečnické práce: - ocel - konstrukce - zastření střech - ploty, brány - kovovýroba.

Prodej: - pevná paliva (uhlí, brikety, koks) - palivové dříví do krbu - dřevěné brikety - dřevěné uhlí - stavebniny (stavební materiál, písek) - zemní práce bagrem (bourací, výkopové) - nákladní autodoprava.

Truhlářské práce. Zakázková výroba.

Truhlářské práce. Výstavba nízkoenergetických a pasivních domů z ekopanelů.

Výroba: - kovové součástky pro stolaře - nerez - hliník - polykarbonát - brány - schodiště - ploty - polykarbonátové stříšky - zatěsnění vchodů - svařování.

Zámečnická výroba: - brány - ploty - zábradlí - schodiště - komíny k zahradním grilum. Svařování nerezových materiálu metodou TIG a MIG EN 287.1.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky DUFA - nátěrové hmoty - malířské potřeby - fasádní a dekorační nátěry - materiály k renovaci - nátěrové hmoty na dřevo, podlahy a střechy.

Pokrývačské a klempířské práce. Prodej střešních krytin. Restaurace Na Pekárně: - kapacita 40 míst - pivnice 40 míst - letní zahrádka 50 míst - svatby, rodinné oslavy, rauty, školení, večírky.

Prodej, obchodní činnost, montáž, záruční a pozáruční servis: - garážová a průmyslová vrata FALTEC, CRAWFORD - pohony pojezdových a křídlových bran a závory NOVOTECNICA - pojezdové a křídlové brány dle zadání - automatické dveře P.A.