Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: - architek - inženýrská a projekční činnost ve stavebnictví - stavební dozor

Služby: - stavební a technické dozory či kalkulace - kontroly staveb bytů, domů i stavů stavebních částí dle přiložených dokumentací - vyřízení povolení

Půjčovna, pronájem, montáž, demontáž: - lešení

Práce: - zámečnictví - kovovýroba - schodiště, zábradlí, mříže

Činnost: - realizace zakázek stavebního charakteru s následným zaměřením na interiérové prostory

Instalatérské a topenářské práce.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Zámečnictví. Zakázková kovovýroba.

Kamenictví. Kamenické, restaurátorské práce. Výroba: - pomníky, podstavce, krycí desky, náhrobky na jednohroby, urnové hroby i dvojhroby - hřbitovní doplňky - kamenné kuchyňské a koupelnové desky - obklady krbu - parapety a schody z kamene. Restaurování, oprava: - pískovce - starých kamenných prvků.

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

Stavební firma: -stavby pozemní-občanské, rodinné domy, benzinové pumpy, inženýrské sítě.

Máte nemovitost? Chcete ji prodat, vylepšit nebo zachránit? Pracuji jako realitní makléř, zabývám se odvlhčením budov metodou Hydropol pomocí speciálního přístroje, bez stavebních prací. A v neposlední řadě provádím sádrokartonářské práce. Prostě Cesta k lepšímu domovu!

Prodejna stavebnin sítě PRO-DOMA Konice funguje pro zákazníky z okolních měst - Litovel, Prostějov, Boskovice. Ve velkoobchodu můžete pořídit stavební materiál, sádrokartony, minerální podhledy a různé potřeby a nářadí pro řemeslníky. V sortimentu máme i zahrádkářské potřeby. Naši zákazníci mohou využít věrnostní program a čerpat slevy na ...

Prodejnu stavebnin PRO-DOMA, která má svou prodejní síť po celé ČR, naleznete také v Držovicích v regionu Prostějov. Řadíme se mezi české distributory stavebního materiálu. V našem velkoobchodě naleznete stavební, zdící materiály, stavební chemii, střešní krytiny i stavební keramiku a vybavení do koupelny. Díky našemu profesionálnímu ...

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -betonové výrobky -kanalizační a vodovodní systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotní keramika -materiály zdící, spojovací, porobeton -omítky, maltové směsi -plotové dílce -sádrokartony, stavební chemie -sypký materiál, stropy -tepelné izolace.

Velkoobchod: - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - voda, topení, plyn.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - solární ohřev vody.

Služby: - revize elektro, elektrorevize - revize elektrických instalací, hromosvodů.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

Kompletní výškové práce se specializací na rizikové kácení stromů a služby pro obce a města. Zajistíme mytí oken a fasád, nátěry, čištění a opravy okapů a svodů, odklízení sněhu ze střech, montáže reklam a další služby.

Průmyslová chemie pro technologie, opravy a udržování: - odmašťování a čištění - mazání - lepidla.