Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Služby: - elektrikář - elektroinstalace - sádrokartonářské práce

ORIENTÁLNÍ KOBERCE PARÁK Prodej orientálních koberců: -ručně vázané koberce z Íránu (Persie), Afghanistánu, Pákistánu, Indie, Nepálu, Číny, Kavkazských zemí -pravé perské koberce prvotřídní kvality -klasické i moderní vzory vyrobené výhradně z přírodních materiálů (vlna, bavlna, hedvábí)

Prodej, e-shop: - LED žárovky, zářivky, pásky - svítidla - úsporné žárovky - halogenové žárovky

Činnost: - stavební a zemní práce - terénní úpravy - zámková dlažba - základové desky - demolice

Práce: - obkladačské - zednické - stavba krbů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Prodej: - terasové dlaždice - vinylové dílce - keramické nože

Dodávka - spotřebiče Prodej - elektromotory 12V - 400V Servis - drobné domácí spotřebiče (včetně odvozu na opravu) - elektromotory 12V-400Vpřevíjení elektromotorů - veřejné osvětlení - ruční nářadí NAREX, MAKITA, BOSCH - čerpadla

Kovářské práce, kovářství, zámečnictví: - kované brány, ploty - kované svícny, věšáky.

Truhlářství, výroba: - dřevná schodiště.

Kovářství, zámečnictví: - kované ploty - umělecké kovářství.

Výroba - vrata Výroba - pergoly Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek šatny, vestavěné skříně, obývací stěny Výroba - dveře vchodové, interiérové Výroba - dřevěné schody - zábradlí

Elektroinstalační práce, rekonstrukce bytů na klíč, revize elektro, tv a sat rozvody.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Výroba, prodej: - pořez dřeva - listnaté řezivo - stavební řezivo - nábytkové přířezy

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.

Revize elektrické instalace a hromosvodů.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Výroba, prodej, dodávka, montáž a servis: - plastová okna, hliníková okna - dveře - parapety. Poradenství. Nabídky. Zaměření. Rychlé jednání.

Prodej následujícího sortimentu: - hydroizolace - zdivo - pojivo, omítkoviny - stropní konstrukce - komíny - střechy - tepelné izolace - stavební desky - okna, dveře - betonové výrobky - odvodňovací systémy a stavební prvky - výrobky ze železa - ostatní výrobky.

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - revize elektro - montáže topných kabelů - vyhledávání a trasování kabelů a potrubí - domovní a průmyslové.

Obor hliníkové stavební kovovýroby, projekční a rozpočtářská činnost pro firmy - výrobce hliníkových portálových prvků (okna, dveře, výkladce, světlíky, prosklené fasády, zimní zahrady).