Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Vyrábíme a prodáváme: - plastové bazény - plastové jímky - plastové žumpy - vodoměrné šachty - retenční nádrže - plastové výrobky na zakázku - expanzní nádržky - prodáváme bazénové příslušenství.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Výroba, prodej, servis: -solární systémy k ohřevu vody, bazénů a přitápění. Systémy jsou zařazeny do programu - Nová zelená úsporám. Dále: -vodoinstalatérské a topenářské práce -kovovýroba -tlaková impregnace dřeva -výroba nábytku -výroba vodních výměníků do krbů a kachlových kamen.

Geodetické práce: - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vyhotovení mapových podkladů pro projektovou činnost - vytyčení prostorové polohy budovy (zakládání staveb)

Potřebujete pomocníka na drobné opravy, údržbu a pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě? Nemáte čas, potřebné vybavení či zkušenosti, hodinový manžel to zařídí. Poskytujeme služby typu hodinový manžel pro Prostějov, Vyškov, Olomouc, Kroměříž a okolí. Našimi klienty jsou nejen studentky, ženy středního věku a ...

Výroba, montáž: - brány - pohony - garážová vrata - bezpečnostní dveře Sherlock - mříže.

Výkup nadměrných a nevyužitých zásob. Vykupujeme: - nástroje -strojní zařízení -ruční nářadí -nástroje, elektromateriál -textilní metráž -spotřební zboží a podobné.

Projekční kancelář Ing. Vladimír Hirt se zaměřuje na kompletní projekční a inženýrskou činnost ve výstavbě. Provádíme kompletní zpracování projektové dokumentace ve všech stupních včetně vyřízení ohlášení stavby či stavebního povolení, inženýrskou činnost ve výstavbě, pasporty staveb, autorizované dozorování staveb a další služby. Poskytujeme ...

Velkoobchodní prodej, sklad: -stavební materiály, stavebniny: -sádrokartony, stropní podhledy -tepelné, zvukové izolace -zdící materiály -stavební fólie -laminátové, dřevěné podlahy -střešní okna -dveře, zárubně -suché maltové směsi -komínové systémy -stavební chemie -interiérové, fasádní barvy -dekorativní ...

Prodej: - antikorozní - průmyslová - stavební nátěrová hmota. Pobočky: - Praha - Teplice - centrála.

Výroba, pořez: - stavební řezivo - palety.

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Kuchyňské a bytové studio. Zakázková výroba, montáž: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - dětský nábytek - židle, stoly - postele - dveře, zárubně - obývací pokoje - podlahy - lišty.

Plastikářská výroba, prodej a montáž: -plastová okna, okno, oken a dveře, dveří vchodové i balkónové -zaměření, konzultace a zpracování cenových nabídek zdarma -využíváme naše plastové profily HORIZONT PS -celoobvodové kování firmy WINKHAUS -dodáváme i doplňky -parapety, žaluzie, sítě, síť proti ...

-projektová činnost ve výstavbě -technický dozor -inženýrské služby

Montážní činnost v oboru slaboproudých systémů: - televizní rozvody - satelitní komplety - kamerové rozvody - zabezpečovací systémy EZS, EPS Pobočky Prostějov: - v Interspare - v Penny - v OC Arkáda.

Půjčovna a pronájem pracovních plošin. Stavební činnost: - montáž nízkoenergetických RD - kompletace střech - údržba a opravy průmyslových objektů - tesařské, klempířské práce. Zateplování budov

Vyrábíme z betonu design velkoobjemové nadměrné květníky, květináče, design osvětlení, ražený dekorativní beton, raženou dekorativní omítku, kamenný koberec, lehátka, zahradní nášlapy, městský mobiliář. Beton na zakázku jinak než ho znáte.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře. -dřevěná eurookna -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Elektromontáže, elektromontážní práce - veškeré elektrikářské a elektroinstalační práce - montáž osvětlení, zásuvek a vypínačů - přemístění elektroměrových skříní - opravy stávajících rozvodů - rozvody a montáže domácích telefonů.

Revize elektroinstalcí - revize domovních i průmyslových elektroinstalací - revize hromosvodů - revize nářadí a spotřebičů.