Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavební práce, stavební činnost. -montáž sádrokartonu -rekonstrukce domu bytu -obklady dlažby -zámkové dlažby -klempiřské a izolaterské práce -veškeré stavební práce.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba ...

Zámečnictví, nástrojářství -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a ...

Výroba, prodej, montáž: - hliníková okna, dveře - prosklené fasády - interiérové příčky - zimní zahrady - protipožární dveře

Zamečnictví Obábění kovů a plastů: - soustružení, frézování, svařování CO2, zámečnické práce. Sériová i kusová výroba.

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře. Pobočka: - Mohelnice - Mírov

Montáž: - všechny druhy střešních krytin - hydroizolace plochých střech - zateplování plochých střech - střešní okna a vikýře.

Stavební firma. Práce: - stavební - výstavba budov - rekonstrukce budov. Služby: - vyklízení nemovitostí, bytů, rodinných domů.

Práce: - sádrokartonářské - foukané izolace - malířské, natěračské práce - zednické - tesařské.

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Prodej, maloobchod: -stavebniny -zdící materiály cihly pálené -překlady -komíny -stavební chemie -betonové a plastové výrobky -střešní krytiny.

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Geodetické práce - zaměření, vytyčení hranic pozemků - geometrické plány.

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.

Stavební a tesařské práce - stavby, opravy a rekonstrukce střech - stavba a montáž lešení - altány, pergoly, přístřešky.

Kovo zámečnictví Stavební zámečnictví, zakázková výroba - vstupy, výlohy, školní zařízení a další.

Navrhujeme a vyrábíme originální VITRÁŽE do dveří, nábytkových a kuchyňských dvířek, oken, různých otvorů, zimních zahrad, obrazů, zrcadel, hodin, mozaik a další interiérové doplňky.Dále luxusní tiffany lampy a svitidla. Přidali jsme i AMERICKOU VITRÁŽ. U americké vitráže lepíme oboustranně na podkladové sklo samolepicí olověné pásky různých ...