Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Inženýrská činnost. Stavební poradenství. Projektová činnost. Výstavba: - rodinné domy, revitalizace panelových domů.

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Řemesla, služby, opravy, servis - zámečnická výroba - kovové brány, vrata - ohýbání, lisování plechu - svářečské práce - karosárna, kompletní opravy vozů - autolakovna, lakování karoserií

Výroba, prodej: - nátěrové hmoty - ANTIKON CK-S, ANTIKON CK-N, ANTIKON CK-SH (s atestem na pitnou vodu a suché potraviny) - antikorozní nátěr - ochrana ocelových konstrukcí, ochrana betonových nádrží, zásobníků krmiv, podlah a stěn proti vlhkosti apod.

Montáž: -drobné ocelové konstrukce. -potrubní rozvody. -dvouplášťové potrubí. Práce: -svářečské. -svařování v ochranné atmosféře. Služby: -ubytování.

Výroba nábytek na zakázku. Realizace kuchyně, kuchyní, obývací stěna, skříně, dětské pokoje či koupelnový nábytek včetně montáže. - pokládka podlah - kancelářský nábytek - 3D návrhy zdarma.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Práce: - zednické - obkladačské. Stavební práce. Rekonstrukce bytových jader domů, bytů, systémová řešení, hydroizolace balkonů a teras, pokládka dlažeb.Strojní omítky

Olko nábytek Prodej nábytku: - sedací soupravy - postele - stoly, stolky, židle - skříně - matrace - pohovky - sektorový nábytek - rustikální nábytek - předsíňové stěny - koberce.

Projekční kancelář. Vypracování projektové dokumentace: -novostavby, přístavby a rekonstrukce domů, hal, obchodů a provozoven -půdní vestavby, garáže -změny užívání stavebních objektů -zajištění podkladů a vyjádření pro územní řízení, stavební povolení, ohlášení stavby -výpočet výkazu výměr.

Výroba a prodej mlýnských výrobků, pšeničné a žitné mouky, celozrnné mouky pro velko i maloodběratele / domácí pekárny/. Výstavba: - dřevostavby - výstavba hrubých staveb - pergoly.

Internetový velkoobchod, maloobchod, e-shop. Zboží: -malířské -zednické -zahradnické -železářské -plynové a svářečské hadice -pračkové hadice -průmyslové hadice -sací hadice -příslušenství a bazénová chemie -demižony a příslušenství -krmiva, doplňky -krby, kamna, příslušenství -sáčky do vysavačů JOLLY -koše, popelnice -kuchyňské ...

Provádíme zemní a výkopové práce a demolice objektů hydraulickým kladivem. Převážíme sypké materiály pomocí nákladní a kontejnerové dopravy.

Řemesla, služby - malířské, lakýrnické a natěračské práce - zednické práce

Kontejnerová doprava. Prodej: - písek, štěrk, namíchaný beton, dřevo. Demolice a vyklízení objektů. Nákladní vozidla. Doprava s hydraulickou rukou. Nosnost 8t.

Instalatérské, topenářské práce a rekonstrukce plynovodu. Opravy a servis vodovodního a kanalizačního potrubí, koupelen a jader. Instalace měděného a plastového potrubí, podlahového topení a solárních systémů. Renovace plynového ocelového bezešvého potrubí, nízkotlaké i střednětlaké plynovody.

Stavební společnost Navrátil, s.r.o. Provádí: - novostavby, rekonstrukce, přestavby a modernizace staveb - zajišťuje komplexní činnost, včetně projektových a inženýrských služeb - autodoprava v rámci ČR - půjčování stavebních strojů.

Projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské, bytové, průmyslové stavby. -kompletní projektová dokumentace. Služby: -zpracování požárně-bezpečnostního řešení staveb.

Práce, řemeslo: - kovoobrábění - výroba speciálních zámečnických konstrukcí a svařenců - ocelové protipožární dveře - výroba a montáž ocelových konstrukcí - kovovýroba.

Koupelnové studio. Stavebniny. Stavební firma: - obkladačské práce - sádrokartony - výstavba bytových jáder na klíč.

Natěračské práce - byty - kanceláře - schodiště - sklady - nové rodinné domky - kuchyňské linky včetně dvířek - menší fasády - futra - dveře - včetně polepení a zakrytí nábytku a dalšího příslušenství Malířské práce - byty, kanceláře, schodiště, sklady, nové rodinné domky - likvidace prokouřené stěny a stropy - ...

Projektová činnost ve výstavbě Financování. Reality.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení