Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Klempířské a izolatérské práce.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Truhlářské práce - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - zahradní domky - pergoly. Zakázková výroba - nábytek - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - zahradní nábytek - posuvné dveře - koupelny.

Práce: -zednické -obkladačské -podlahářské -sádrokartonářské -montáž plastových oken a dveří -klempířské a pokrývačské

Maloobchod, prodej: -železářství -spojovací materiál -barvy, laky -lepidla, tmely -nářadí -elektromateriál

Maloobchod, prodej, dodávka: -stavebniny -základní stavební materiály -sortiment pro suchou vnitřní stavbu -izolační materiály -sádrokartony -minerální podhledy -zateplovací systém -stavební chemie -podlahy -nátěrové materiály -střešní systémy.

Prodej: - učebnice, učební pomůcky. Zpracování mezd a vedení personální agendy, zpracování účetnictví pro školské organizace. Vzdělávání pedagogických pracovníků. Soutěže a olympiády. Výroba nábytku pro učebny a kanceláře. Ubytovací a hotelové služby. Vzdělávací zájezdy tuzemské i zahraniční.

Práce: - instalatérské - topenářské.

Voda - topení - plyn. Montáže solárních systémů.

Prodej, servis a montáž: - plastová okna - plastové dveře - žaluzie - parapety.

Kompletní instalace voda-topení-plyn pro občanskou a průmyslovou výstavbu: - rekonstrukce bytových fondů - výměny stoupaček obytných domů - podlahové vytápění - výměny plynospotřebičů.

Půjčovna stavební mechanizace, půjčovna nářadí, pronájem strojů, zemní práce, výkopové práce, prodej štěrků, prodej písků, autodoprava.

Dřevovýroba: - lišty, hranoly, desky.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna z profilů SALAMANDER - plastové dveře-vchodové, balkonové - zimní zahrady - Eurookna. Prodej, montáž: - žaluzie - parapety - rolety - sítě proti hmyzu.

Pila. Zpracování kulatiny. Zhotovení veškerého stavebního řeziva. Výroba a prodej: - přířezy na spárovku - palivové dřevo - piliny - sušení řeziva.

Montáže inženýrských sítí spol.s r.o. Prostějov partner RWE - JMP a.s. Výstavba pro firmy, státní organizace, úřady, soukromé osoby: - vodovody - plynovody - kanalizace - kotelny. Zemní a bourací práce. Pozemní stavitelství. Rekonstrukce: - inženýrské sítě, pozemní stavby. Topenář, plynař, instalatér - práce i servis. Oprava, ...

Veškeré stavební práce: - rekonstrukce staveb všeho druhu - novostavby, fasády, stavby na klíč, izolac, střechy - stavební projekce. Elektroinstalační práce: - elektromontáže třídy A, B do 1000V, slaboproudé montáže - montáže hromosvodů včetně revizí revizních.

Prodej: -stavebniny, stavební materiál.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba ...

Provádí: - elektroinstalace - poruchová služba - komplexní činnost v oboru elektro - montáž hromosvodů.

Malířské a natěračské práce: - malířství - natěračství - obnovení fasád domu - malování interiérů a exteriérů - nátěry fasád a dekorační práce.