Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Výroba: -elektrické kabely -kabely pro počítačové využití -výroba sdělovacích kabelů, vodičů a také kabely pro ovládání a elektroniku

Projekční kancelář: - projekty staveb, novostaveb, dřevostaveb, rekonstrukce budov a střech.

Architektonická kancelář ATELIER-F Projekce, projektování: -stavby -návrhy interiérů. Urbanistické studie

Výroba, montáže: - Eurookna - balkonové a vchodové dveře.

Elektromontážní práce : - opravy, údržba a rekonstrukce elektroinstalací - montáž ekologického elektrického topení - rozvody TV - počítačové sítě - montáž, opravy a údržba hromosvodů - přípojky NN

Stavební činnost: - regenerace panelových domů - zateplení budov - výstavba rodinných domů na klíč. Práce: - zednické - malířské práce externí a interní - izolatérské, izolace - sádrové omítky.

Výroba, montáž: - eurookna - vchodové dveře - prosklené stěny - zimní zahrady. Prodej doplňků k eurooknům: - vnitřní a venkovní parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Malířství, natěračství -Zprostředkování obchodu a služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a ...

Instalatérské práce (vodo - topo - plyn).

1. Revize elektro + hromosvodů, elektroinstalace, elektroservis 2. Sečení travnatých ploch, biokoridorů, a to i v nepřístupných terénech

Hodinový manžel Zdeněk Elektrikářské práce, instalatérské práce, zednické práce, výškové práce a klimatizace (i v Brně a okolí), obkladačské práce a jiné

Zpracování energeticke náročnosti budov, správa a údržba nemovitostí, stavební prace, stěhování, malířského Prace, demolice.

Velkoobchod: - lepící a spárovací hmoty - silikony - nářadí a lišty pro obkladače.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Projekce, montáž, revize, servis: - topení, topenářství - plyn, plynárenství - voda, vodoinstalatérství - elektroinstalace. Vytápení objektů. Zdravotní instalace: - kompletní výstavba koupelen. Plynomontáže a jejich instalace: - domovní plynoinstalace - průmyslové plynoinstalace.

Výroba, prodej, montáž: - drátěné pletivo. Sortiment: - pletivo pozinkované - pletivo plastikované - pletivo uzlové - lesnické - pletivo šestihranné - pletivo žebérkové - svařované sítě. Prodej: - dráty - napínáky - sloupky.

Výroba, dodávka: -nosné dřevěné střešní konstrukce -vazníky.

Velkoobchod. Zprostředkování služeb v oblasti obchodu. Obchodní služby - nákup, prodej.

Elektromontáže, servis, revize: - silnoproudé rozvody - kabelové rozvody TV - rozvody datových sítí. Montáž, servis: - vratová technika.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Výroba: -nástroje pro práci za tepla -ozubená a řetězová kola /ne kuželová/ průměr 30-900 mm. Broušení nakulato. Renovace jeřábových pojezdových kol. CNC soustružení. Zámečnické práce.

Výroba, prodej: - parketová mozaika - dubové parkety - průmyslové parkety. Provozovna: Klimšova 750 735 41, Petřvald

Elektroinstalační práce: - elektroinstalace - práce na zařízeních do 1000V.