Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej náhradních dílů a kotlů. Teplovzdušné agregáty Thermobile spalující použité oleje, naftu, ULTO.

Prodej: -stavební materiály -sádrokartony, střechy, izolace.

VPO Protivanov, a.s. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline AD. Nabízíme i prodej a montáž: - dřevěná EURO okna. Kompletní služby: - od technického poradenství - přes zpracování nabídek - zaměření - výrobu - ...

Výroba, výstavba, stavební činnost, stavby: - montované dřevěné domy i nebytové stavby - montáž rodinných domů - rychlost stavby - variabilita vnitřního uspořádání. Adresa provozovny: Ohrozimská 414 798 03 Plumlov.

Vrtané studny pro rodinné domy, firmy, chaty. Vrty pro tepelná čerpadla Bezprašná technologie vrtání, malá vrtná souprava s dosahem až 150m. Tlakové injektáže vrtů. Individuální přístup k zákazníkovi.

Nákladní autodoprava, přeprava. Práce autojeřábem. Zemní práce.

Výstavba bytů, řadových rodinných domů, inženýrská činnost.

Stavební firma: -stavby na klíč rodinných domů -rekonstrukce staveb -rekonstrukce bytového fondu a nebytových prostor -zelená úsporám.

Klempířství a oprava karoserií. Pokrývačství, tesařství.

Činnost firmy: - podlahy - autodoprava - lešení.

Geodetické a zeměměřičské práce. Projekční práce: - vodohospodářské stavby - územní stavby - zpevnění polních cest

Podlahářské práce: -pokládka a lepení PVC -pokládka NOVILONU, NOVILUXU -korkové podlahy -koberce, zátěžové i bytové -parkety -mozaiky -dřevěné, plovoucí, laminátové podlahy -renovace parket, dřevěných podlah -lakování -použité ekologické laky (BONA, TOMSIT, UZIN ...) -podlahové stěrky -poradenská služba.

Kamenictví Výroba, oprava: -pomníky, pomníkové díly -krycí desky -terasové prvky -krby -obklady. Výroba, montáž, renovace: -schodišťové stupně.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce staveb - zateplování objektů, sádrokartony - půdní vestavby - opravy historických památek - renovace koupelen, bytů - sanace vlhkého zdiva - podřezávání zdiva - drenážní systémy - bourací práce a demolice - odvoz suti - budování přípojek k rodinným domům - ...

Stolařství. Vzorková prodejna: - dveře - nábytek - obklady.

Výškové práce: - certifikát pro zateplování - realizace a oprava střech - sanace železobetonových konstrukcí - ISO 9001 - program zelená úsporám.

Maloobchod, velkoobchod: - krby - koupelny - nářadí - vodo - topo - plyn - příslušenství.

Renovace: - zárubně - dveře - schodiště.

Montáž sádrokartonu, sádrokartonářské práce: - minerální podhledy - podkrovní prostory - příčky, klenby, oblouky atd. Malířské a lakýrnické práce.

Prodej, montáž OKNA: -plastová okna -hliníková okna -Eurokna VSTUPNÍ DVEŘE: -plastové dveře -hliníkové dveře -dřevěné dveře GARÁŽOVÁ VRATA: -sekční (kompletní realizace) STÍNÍCÍ TECHNIKA: -žaluzie -předokenní rolety -sítě proti hmyzu DOPLŇKY: -parapety Výstavba a rekonstrukce rodinných domů Rekonstrukce ...

Výroba, montáž: - vazníky - dřevostavby - krytiny - pergoly.

Řemeslo: - stolař - tesař - parketář - podlahář. Nákladní doprava.