THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Firma INGREMO s. r. o. se zaměřuje na projekční práce v oblasti pozemních a dopravních staveb. Zajistíme projektovou dokumentaci ve stupni studie, dokumentace pro územní řízení, dokumentace ke stavebnímu povolení, realizační dokumentace i dokumentace skutečného provedení.

Developerská činnost - rodinné a bytové domy Inženýrská činnost - právní servis, profesionální řízení, výkup pozemků Zhotovitelská činnost - odborné provedení staveb Realitní činnost

Specializujeme se na výrobu a prodej hliníkového oplocení a dekoračního venkovního osvětlení. Nabízíme hliníkové ploty, oplocení nebo pouze plotová pole s moderními motivy a spolehlivým provedením.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje.

PEMAKON s.r.o. se zaměřuje na pronájem kontejnerů, likvidaci odpadů, přepravu štěrku, písku a stavebních strojů a na zemní a výkopové práce.

DD stavby spol. s r.o. se zaměřuje na stavební, zednické a zední práce a na realizaci zámkové dlažby.

Diamond Solar s.r.o. se zaměřuje na stavbu fotovoltaických elektráren a prodej baterií pro elektrárny.

Pavel Přikryl se zaměřuje na zemní a výkopové práce, rozvody vody a topení, pokládku podlah a na realizaci sádrokartonů.

Prodej: -obklady a dlažby -vodovodní baterie -vany a masážní systémy -sprchové kouty a boxy -sanitární keramika. Realizace koupelen: -koupelny na klíč -novostavby koupelen -3D návrhy zdarma.

Výroba, montáže, instalace, dodání garážových vrat a plastových oken. Naším hlavním dodavatelem je firma LOMAX.

Prodej, montáž, výměna: -plastová okna a dveře -dřevěná okna a dveře -hliníková okna a dveře -vstupní a interiérové dveře -garážova vrata Horman -klimatizace PANASONIC.

Pokud hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi zemními a výkopovými pracemi, pak je Dominik Oulehla ta pravá volba. Nabízíme vám širokou škálu služeb, od výkopů základů, přípojek, septiků, jímek a dalších, přes realizaci stavebních úprav, jako je pokládka zámkové dlažby, stavba plotů, opěrných zdí a dalších, až po prodej ...

Zakázková výroba z nerezu, oceli a dalších kovů, veškeré zámečnické práce, výrobu světelné reklamy, totemů, reklamních nápisů, apod. Renovace veteránů, výrobu karoserií a masek a veškeré karosářské práce. Truhlářské a stolářské práce.

Služby: -geodezie -kompletní geodetické práce -práce v katastru nemovitostí -komplexní služby pro pozemkové úpravy -inženýrská geodezie a speciální práce -podpora projekčních a stavebních prací.

Stavební firma K-Invest plus s.r.o. provádí kompletní dodávky stavebních prací včetně staveb na klíč. Soustředíme se především na dodávku rodinných domů či rekonstrukci a zateplování fasád nejen v Prostějově, ale také se zaměřujeme na lokality jako je Brno, Vyškov, Olomouc a Přerov. Stavební a zednické práce provádí naši vlastní zaměstnanci, kteří ...

Zabýváme se recyklací odpadů ze stavebních prací a rekonstrukcí a zajišťujeme rovněž jeho odvoz nebo převozy zeminy. Kromě toho provozujeme také zemní práce a servis nákladních vozidel.

Dodáváme kompletní výplně otvorů do interiéru i exteriéru jak plastových tak hliníkových, veškerou stínící techniku a doplňky k oknům.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady z plastu, dřeva, hliníkových a ocelových profilů - sekční a rolovací garážová a průmyslová vrata - protipožární bezpečnostní dveře - zámečnické prvky pro stavebnictví - ocelové konstrukce, turnikety, rošty, zábradlí.

Hlavní činností společnosti RESTA, spol. s r. o. se sídlem v okrese Prostějov je již od roku 1991 regenerace iontoměničových pryskyřic určených k demineralizaci pitné vody. V rámci naší činnosti nabízíme také samostatná zařízení k přípravě demineralizované vody pro analytické i technické účely demineralizační stanic a pro reverzně-osmotické ...

Podlahářství v Prostějově. Zabývá se prodejem a pokládkou vinylových podlah (zámkových, lepených, v rolích), přírodního linolea, parket, laminátových podlah, koberců, bambusových podlah. Realizace podlah včetně přípravy podkladu.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.