THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Společnost Chemontáž, s.r.o. se specializuje na poskytování komplexních služeb v oblasti průmyslové výstavby pro chemický, potravinářský, farmaceutický a petrochemický průmysl. Diky bohatým zkušenostem v oboru nabízíme svým klientům širokou škálu služeb, od výstavby až po modernizaci a rekonstrukci průmyslových závodů a jednotlivých výrobních ...

Kuchyňkárna s.r.o. se zaměřuje na montáže kuchyní IKEA a dalších výrobců, včetně stavebních prací a elektroinstalace.

NEXT ELEKTRO s.r.o. provozuje velkoobchod s elektromateriálem a příslušenstvím.

Milan Kolář se zaměřuje na truhlářské práce, výrobu kuchyňských linek, vestavěných skříní, pergol, plovoucích podlah, nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Stavby ADAHOR s.r.o. je česká stavební společnost sídlící v Pardubicích. Specializuje se na zateplení fasád, výstavbu, rekonstrukce a další stavební služby.

APRIS PRO s.r.o. se specializuje na komplexní služby v oblasti stavebnictví. Od přípravy projektu po kolaudaci, firma poskytuje odbornou podporu i řízení dokumentace.

Společnost 2PP s.r.o. se zaměřuje na kotle, kamna, tepelná čerpadla, solární systémy, fotovoltaiku a na rekuperace.

Společnost Czech Hydro s.r.o. vlastní a provozuje 11 vodních elektráren v České republice.

SLK statika, s.r.o. se specializuje na statické části projektů pozemních staveb. Poskytuje služby v oblasti statiky staveb, od návrhu až po realizaci.

Společnost VELBATES s.r.o. je specialistou na výrobu žárovzdorných tvarových i netvarových výrobků na bázi křemenného skla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství: - koupelny - dlažby vnitřní, venkovní - RAKO, CHLUMČANY, Itálie, Španělsko - obklady vnitřní, venkovní fasádní - RAKO, Horní Bříza, Německo, Španělsko, Itálie - sanitární keramika - vany - smaltované ESMALTAL, - akrylátové i masážní VAGNERPLAST, TEIKO, POLYSAN, RAVAK, ...

iSolar PV s.r.o. se zaměřuje na fotovoltaické elektrárny. Zajišťuje kompletní instalace, monitoring a servis.

Práce: -elektromontáže a elektroinstalace v odvětvích silnoproud, slaboproud a speciální elektroinstalace. Nabídka elektromontážních a elektroinstalačních prací. Montáže zabezpečovacích a kamerových systémů a satelitních přijímačů.

výstavba a rekonstrukce všech typů střešních plášťů, hydroizolace plochých střech PVC foliemi, tepelné izolace, termodiagnostiku termokamerou značky Fluke, zemní hydroizolace, klempířské a pokrývačské práce

Ondřej Plíva se zaměřuje na profesionální výškové práce, rizikové kácení stromů, štěpkování větví, doručení stavebního materiálu a přistavení kontejnerů pro odvoz suti.

Tomáš Dohnanský se specializuje na truhlářskou výrobu z masivu i lamina - vnitřní a venkovní dveře, postele, nábytek, schody a mnoho dalšího.

Společnost WFmetal, s.r.o. je dynamická firma, která byla založena v roce 2007. Její hlavní činností je výroba kovových držáků pro satelitní, televizní a WIFI techniku. Sídlo výroby se nachází ve městečku Svratka, v srdci krásné Vysočiny, kde firma zaměstnává tým zkušených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru zámečnictví. Hlavní sklad naleznete ...

EX Distribuce s.r.o.je velkoobchod specializující se na koupelnové vybavení, má široký sortiment produktů, včetně designových van, obkladů, umyvadel a baterií.

BLUEBAU s.r.o. se zaměřuje na vrtané studny a provádí geologické vrty a vrzy pro stavební práce.

Umíme Vítr s.r.o. se zaměřuje na malé větrné elektrárny, energetické poradenství a je výhradní zástupce značky SIMETI pro ČR a Evropu.

KAVE Bau s.r.o. je česká stavební firma, která se specializuje na vodohospodářské, inženýrské a dopravní stavby.

Izolacepir s.r.o. je společnost specializující se na prodej moderních tepelně izolačních materiálů PIR pro bytovou a průmyslovou výstavbu.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

Výroba a zpracování skla: -sklo a zrcadla pro stavby, interiéry a nábytek. -sprchové kouty.

Výroba a prodej: - okna, dveře - garážová vrata - rolety, žaluzie - okenní sítě Pobočka: Pardubická 350 533 04 Sezemice Telefon: +420 466 303 126 Mobil: +420 777 634 088