THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výroba a pokládka dřevěného šindele: - štípaný - ručně opracovaný (strouhaný) - štípaný hoblovaný.

Práce: -malířské, tapetářské, pokladačské a natěračské práce.

Projekce budov. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Práce: -sklenařství -kalení skla -bezpečnostní skla -pískování skla.

Služby: -hodinový manžel -stavební zámečnictví -doprava do 3, 5 t.

Výstavba a rekonstrukce komunikací. Dlaždické a kamenické práce. Zemní práce, kanalizace. Rozsah činnosti: - pokládka - dlažby (dlažeb) všeho druhu - konstrukce vozovek - dlážděné i živičné - zemní práce - kanalizace a přípojky - mosty - terénní úpravy - zabezpečení inženýrských sítí - výstavba a rekonstrukce - opěrné zdi (žula, ...

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářské. část obce Džbánov, Voděrady

Projekce: -průmyslové stavby -inženýrské stavby.

Kamenické práce. Výroba: -pomníky.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.

Výroba a povrchová úprava armatur. Nabídka kovoobrábění, mobilního tlakového tryskání.

Služby, práce: -broušení skla, sklo. -pískování skla. -zrcadla. -svatební číše. -skleněné sportovní poháry. -náhrobní desky ze skla. -keramické foto.

Zateplování panelových domů Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - památkové objekty - obytné budovy. Práce: - tesařské - zednické - topenářské - elektrikářské - pokrývačské - zemní práce JBC* - vodoinstalační.

Výroba: - okna, dveře - nábytek - eurookna - vstupní dveře - intriérové dveře. - dřevěná okna - dřevěná eurookna - vchodové dveře.

Zabýváme se zpracováním projektů a návrhů staveb.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -elektrické spotřebiče -kuchyňské potřeby -vodoinstalační materiál -užitkové sklo, porcelán -dekorační keramika -užitkový porcelán pro restaurace, jídelny, nemocnice.

Výstavba, montáž: -vyhrazená plynárenská zařízení -plynové kotelny, plynovody, vodovody -kanalizace a jejich rekonstrukce -relining. Prodej, servis: -svářecí technika OMICRON pro sváření plastů. Prodej: -tvarovky z plastů. Elektrosvařování: -polyfuzní -na tupo -horkovzdušné pistole -extrudery. Prodej a svařování: ...

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - stolařské - truhlářské.

Naše služby: - komplexní instalatérské a topenářské práce - rekonstrukce bytových jader a bytů.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kazetové stropy - opravy a úpravy bytových doplňků - renovace - obkládání a dekorace schodů - palubkové obložení - zahradní nábytek - zábradlí - soustružení - pergoly - dřevěné, plovoucí a palubkové podlahy.

Truhlářství: -dveře -schodiště -obložení -pergoly -terasy -plotové dílce -vestavěné skříně -bytové doplňky -vybavení kanceláří -kuchyňské linky (vč. spotřebičů).