THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Služby, práce: - elektrikář - elektroinstalace - revize elektro

Kovovýroba, výroba, montáž: - vrata, brány, ploty - schodiště - kovové přístřešky.

Stavební činnost: - kompletní realizace staveb - stavby občanské, bytové, průmyslové - rekonstrukce - demolice - střechy na klíč - rekonstrukce a realizace koupelen - zateplování - izolace - zemní a výkopové práce - průmyslové podlahy

Stavební firma: - nízkoenergetické dřevostavby.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy, systém Izolox - základové desky - hrubé stavby.

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - traktorová doprava

Truhlářství: - výroba nábytku na míru - kompletní realizace interiérů.

Dodávka, montáž: - plastová okna, dveře - zimní zahrady - dřevěné vchodové dveře - interiérové dveře - žaluzie.

Činnost: - zemní práce kráčejícím bagrem (Menzi Muck A91).

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - silniční, železniční mosty - železnice - rekonstrukce železničních svršků - vodohospodářské stavby - průmyslové stavby, haly - zakládání staveb - zemní práce.

Služby: - výživové poradenství - poradenství v oblasti hubnutí

Stavební práce: - zateplování budov - fasády - hrubé stavby - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby Truhlářské práce.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Půjčovna nářadí RIO - nářadí a nástroje - stavební a zahradní technika - bourací a demoliční kladiva - brusky - pily, vrtačky. Prášková lakovna - práškové lakování provádíme na jednotlivé kusy, ale i jako sériovou výrobu.

Kovářská a zámečnická dílna - kovářšká zakázková výroba - kované ploty.

Stavební firma - bytová výstavba a rekonstrukce - zednické práce - projektové dokumentace.

Pila Sloupnice - těžební prace - výroba řeziva - montáž dřevěných konstrukcí a dřevostaveb.

Klempířství, zámečnictví - klempířské a zámečnické práce. Výroba - klempířské prvky, žlaby, svody, parapety - děrování klempířských prvků.

Instalatérské práce, vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - opravy a čištění kanalizace. Stavební práce - rekonstrukce domů, bytů.

Projekční a inženýrské služby - zpracování projektových dokumentací pro výstavbu - projekty a revize ČOV, čističky odpadních vod. Měření radonu.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Zednictví, práce: - zednické - omítky - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - kamenické - kamenné zdi, podezdívky - kamenné chodníky.