THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Prodej, oprava, servis: Stavební stroje a zařízení JCB včetně příslušenství - stavební stroje na zemní a výkopové práce nové, starší, repasované - nakladače nové, starší, repasované - prodej olejů a maziv Zemní práce Opravy, servis: - motory PERKINS Prodej, maloobchod: - náhradní díly na stavební stroje, jak originálů, tak ...

Služby: -diagnostika vozovek -projekční kancelář -nákladní doprava

Stavební společnost - projektové práce - zakládání staveb - zemní práce - zednické a betonářské práce - truhlářské práce, dřevostavby - izolační práce - pokrývačské práce.

Výroba a výstavba sportovních hal - výstavba sportovišť - sportovní povrchy hřišť.

Revize elektroinstalací, elektrického nářadí a spotřebičů.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Distribuce elektronických a průmyslových komponentů - komponenty pro průmyslovou automatizaci a robotiku - pohony, spojky, převodovky - elektronické komponenty AC/DC a DC/DC - převodníky a konektorová řešení.

Jsme výrobci izolačních skel. Dále se zabýváme výrobou skleněných dveří, skleněných stěn, skleněných sprchových koutů a skleněných obkladů za kuchyňské linky. Kompletní zpracování plochého skla a zrcadel. Vše jsem schopni dodat včetně montáže a zaměření. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu.

Návrh, prodej: -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -bytový nábytek -vestavěné skříně -podnože

Vodoinstalatérství, topenářství

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Projektování pozemkových úprav -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - projekce budov - návrhy a realizace zahrad - vizualizace staveb a interiérů.

Stavební společnost - výstavba nízkoenergetických dřevostaveb - nadrozměrné zasklívání, instalace nadrozměrných skel - montáž, údržba a likvidace ocelových konstrukcí - výškové práce.

Distribuce střešní fólie EPDM Carlisle - hydroizolační fólie.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - přestavba a rekonstrukce bytových jader - zakládání staveb.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Firma provádí výstavby, opravy, revize a konstrukce plynovodů a plynových zařízení. Zajišťuje kompletní projektovou přípravu staveb, dodávky staveb na klíč, záruční a pozáruční servis, montáže, revize a zkoušky plynových zařízení, kanalizace.

Velkoobchodní prodej nářadí všeho druhu. Prodej a servis zahradní techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - Boxy - brašny - skříňky - Brusivo - řezivo - Doplňky - oblečení - Elektrické nářadí - Goly, sady nářadí - Hasáky - Kladiva, palice - Kleště - Klíče - Kotouče - Měření - Nástavce, bity - ...

Jsme stavební firma, realizující kompletní stavby, rekonstrukce, zemní práce, inženýské sítě, pronájem stavební techniky

Stavební firma - Stavební práce - Rekonstrukce občanské a bytové výstavby, rodinných domů, půdních vestaveb - Zateplování fasád - Opravy historických fasád - Obklady a dlažby - Venkovní zpevněné plochy - Zámkové dlažby - Demoliční, bourací práce

Stavby, stavební firma: - rodinné domy na klíč - stavebnicový systém VELOX.

Projekce, projektování: - stavební - občanské, bytové, průmyslové stavby - rodinné domky - pozemní stavitelství - inženýrské stavby - statické výpočty.