THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavební firma : - drobné stavební práce - přestavby bytových jader - obkladačské práce - přestavby a kompletní rekonstrukce půd - fasády a celé stavby od základů.

- Interiers Velkoobchod -maloobchod Dodávky, montáže, výroba : - plovoucí podlahy - interiérové dveře z masivu - samonosná schodiště - obklady betonových schodišť.

Prodáváme kvalitní palubky, podlahovky, sušená hoblovaná prkna a hranoly, lazurovací barvy a zakončovací lišty. Na míru vyrábíme plotovky. Provádíme truhlářské, pokrývačské a tesařské práce.

Stavební firma.Rekonstrukce, rod.domy, bytová jádra, obklady, dlažby, ploty, zateplování.Tech.dozor inestora.

Práce, služby: -geodetické práce: -geometrické plány. -digitální modely terénu. -mapování. -účelové digitální mapy pro města, obce. -vektorizace map. Sídlo firmy: -Gen. Svobody 116 533 51 Pardubice - Rosice.

Plynoservis Pék Prodej, montáž a servis plynových zařízení. Oprava, servis: -plynové spotřebiče - karmy, plynové kotle, sporáky, topidla.

Malířské práce všeho druhu: - malování bytových prostor, kanceláří, hal a průmyslových objektů - nátěry fasád (akrylové a silikonové) - tapetování - florentské malby - stavební malby a nátěry - míchání a tónování barev. Natěračské a lakýrnické práce: - nátěry betonových a kovových konstrukcí - povrchové úpravy stěn a soklů - epoxidové ...

Demolice, odstraňování staveb a objektů. Výkup a likvidace kovových odpadů. Demontáže technologických celků, hal, konstrukcí a sil. Sběr a likvidace kovů, druhotných surovin a šrotu.

Stavební firma - výstavba a kompletní rekonstrukce rodinných domů - zateplení rodinných domů včetně fasád - pokládka zámkových dlažeb - kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader včetně obkladačských prací - další stavební práce dle požadavků klienta.

Projekce: -pozemní stavby -pro zamědělský výkup.

Výroba, prodej: - zámky - kování - zámečnictví

Výroba: - uhlíkové součásti, uhlíkové těsnění. Uhlíky a uhlíkové kartáče do elektromotorů všech typů a parametrů. Náhradní uhlíky pro domácí spotřebiče, ruční nářadí a elektromotory. Uhlíkové komponenty, grafitová těsnění, kroužky, ložiska, elektrody a díly z grafitu.

Kamenictví Raška Výroba, prodej, oprava : - pomníky z přírodního kamene - nové tvary pomníků - opravy pomníků - cesta k zákazníkovi zdarma - schody - parapety - obklady

Montáž suchých staveb ze sádrokartonu - půdní vestavby, příčky a stropy - palubky, minerální podhledy a podlahy.

Provádíme : - plynoměrová služba - instalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - stavební práce. Projekty a revize plynu, topení a kotlů.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis maloobchod: prodejna naproti hotelu Zlatá Štika po 10-18.30 út-pá 8-16.30 polední pauza 12-12.30 -plastová okna a dveře REHAU -plastová okna a dveře REHAU pro pasivní domy -hliníková okna a dveře HEROAL -žaluzie horizontální, vertikální okamžité dodací lhůty ...

Provádíme elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektro rozvody na klíč, návrh, projekt montáž silnoproudých i slaboproudých rozvodů, revize elektrických zařízení a hromosvodů. EZS, zabezpečovací systémy, strukturovaná kabeláž, domovní telefony.

Produkty firmy: - vakuové výlisky - formy pro vakuové tvarování - potištěné výrobky - reklamní předměty s potiskem.

Sklenářství, čalounictví, práce: -sklenářské -čalounické.

Podlahářství. Pokládka koberců, lina, PVC, korku, plovoucích podlah - včetně dodávky materiálu.

Velkoobchod, prodej: - elektrosoučástky - elektronické - součástky - diody - tranzistory - integrované obvody - odpory - kondenzátory - tlumivky - krystaly - transformátory - akumulátory - baterie.

- prodej, montáž a servis unikátních pergol s pohyblivým zastřešením, protivětrných a předokenních rolet a další stínící techniky. - výroba atypických pergol, zámečnických a tesařských prvků.