THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Projekce budov. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Projekce: -průmyslové stavby -inženýrské stavby.

Kamenické práce. Výroba: -pomníky.

Práce: - elektromontážní - elektroinstalační - revize elektro.

Služby, práce: -broušení skla, sklo. -pískování skla. -zrcadla. -svatební číše. -skleněné sportovní poháry. -náhrobní desky ze skla. -keramické foto.

Zateplování panelových domů Výstavba: - rodinné domy. Rekonstrukce: - památkové objekty - obytné budovy. Práce: - tesařské - zednické - topenářské - elektrikářské - pokrývačské - zemní práce JBC* - vodoinstalační.

Výroba: - okna, dveře - nábytek - eurookna - vstupní dveře - intriérové dveře. - dřevěná okna - dřevěná eurookna - vchodové dveře.

Zabýváme se zpracováním projektů a návrhů staveb.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -elektrické spotřebiče -kuchyňské potřeby -vodoinstalační materiál -užitkové sklo, porcelán -dekorační keramika -užitkový porcelán pro restaurace, jídelny, nemocnice.

Práce: - obkladačské - dlaždičské.

Práce: - stolařské - truhlářské.

Projektový atelier ATEPIS: - projektování staveb - zpracování architektonických návrhů

Činnost: - pokládání koberců, linolea a plovoucích podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a minerálních stropů.

Zámečnické práce. Malířské a natěračské práce.

Projektová, inženýrská, obchodní firma.

Dodávka, montáž: - stavební práce - sádrokartonové konstrukce - plovoucí podlahy - minerální podhledy - půdní vestavby - bytová jádra.

Výroba zámků a kování. - kovovýroba

Montáž: - plastová okna. Zednické práce.

Malířské a natěračské práce.

Práce: -tesařské. -pokrývačské. -klempířské. -obklady z palubek. -zateplení střech. Stavba: -dřevostavby. -pergoly. -altány.

Výroba zámků a kování. Kování, lisování, ražení, válcování, protlačování kovů; prášková metalurgie.

Prodej: -autolaky -lakýrnické potřeby -plnění sprejů. Poradenská služba.