THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Zemní práce. - přípravné práce pro stavbu - výkopy základů pro domy a bazény - výkopy pro inženýrské sítě Autodoprava. - kontejnerová doprava - přeprava zeminy, stavebních odpadů, .. Drátěné ploty. - oplocení pozemků včetně základů - výměna oplocení Technika: - UNC, Bobcat, Caterpillar (CAT) - avia, Man + kontejner

Malování domů, bytů, pokojů, kanceláří, schodišť, společných prostor, průmyslových prostor, zdravotnických zařízení, škol, atd. Nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, fasád, lakování podlah, veškerých kovových a dřevěných konstrukcí, protipožární a protiplísňové nátěry, atd.

Práce zámečnické, kovovýroba: - stáčení profilového materiálu - zakázková výroba - svářečské práce - pálení plazmou.

Provádíme: - elektromontážní a elektroinstalační práce.

Naše služby: - zednické práce - rekonstrukce budov.

Topenářské práce. Prodej, servis: - plynové kotle.

Prodej: - stavebniny - potřeby pro dům a zahradu.

Provádíme: - instalatérské a topenářské práce.

Geodézie Pardubice s.r.o. zajišťuje v katastru nemovitostí: - geometrické plány pro rozdělení pozemku (jako součást smluv o převodu nemovitostí, případně jako podklad pro vydání kolaudačního rozhodnutí jiných staveb než budov) - geometrické plány pro vyznačení věcného břemene na části pozemku - geometrické plány pro vyznačení budovy (jako ...

Provádíme: - klempířské a pokrývačské práce.

Výstavba: - vodovodní sítě, tlakové stanice - plynovodní sítě, regulační stanice plynu - průmyslové produktovody - domovní rozvody a stavby podobného typu.

Provádíme: - malířské, natěračské práce - vodoinstalatérské práce.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské práce.

Revize, rozbory, efektivnost, hodnocení: - vodní či odpadové hospodářství - revize vody, emisí - čistící procesy a zařízení. Studie proveditelnosti ekologických staveb a zařízení včetně studií projektů financovaných ze zahraničí: - účelový ekologický audit - úplný ekologický audit - příprava certifikace - periodická kontrola ...

Projekce, vypracování projektu staveb: - rodinné zemědelské farmy - rostlinné výroby linky na obilí silážní žlaby sklady sena a slámy - živočišné výroby stáje pro skot prasata drůbež Zajištění dodavatelů: - stavební a technologické části. Poradenství v zemědělství.

Dodávka, montáž, prodej: - průmyslové podlahy epoxydové, methylmetakrylátové podlahy, broušení, brokování a frézování betonů Půjčovna: - strojní vybavení.

Půjčovna: - osobní, dodávkové vozy - nákladní vleky - stavební mechanizace a nářadí.

Výstavba, rekonstrukce a opravy: - potrubní systémy - parovody, horkovody, teplovody, produktovody, plynovody - výměníkové stanice - domovní předávací stanice formou generální dodávky na klíč.

Geodetické práce: - technické mapy měst, obcí závodů - mapové podklady pro projektanty - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků. Prodej: - nivelační přístroje - theodolity - totální stanice SOKKIA - laserové přístroje - stativy, měřičské latě, pásma.

Plynostav Pardubice holding akciová společnost je jednou z nejvýznamnějších stavebně montážních firem, specializovaných na výstavbu plynovodů, ropovodů, produktovodů, horkovodů, kompresních a regulačních stanic a dalších technologických zařízení jak na území ČR, tak v zahraničí. V tuzemsku jde v daném oboru o největší technicky i odborně vybavenou ...

Provádíme: - geodetické práce. Zajišťujeme: - vyhotovení geometrických plánů, vytyčování hranic, vytyčování staveb, měření jeřábových drah, mapové podklady pro projekty, zaměření skutečného provedení staveb a další geodetické práce.

Projekce, montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická zařízení - vyhrazená elektrická zařízení bez omezení napětí s nebezpečím výbuchu. Revize: - elektrická zařízení, hromosvody, objektů třídy A, B, C. Zprostředkovatelská činnost.

Montáž, oprava, údržba, revize: - elektrické zařízení - hromosvody. Práce: - elektroinstalační - elektrikářské - elektromontážní. Vedení účetnictví: - jednoduché - podvojné - účetní poradenství.