THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Společnost JK MONT, s.r.o. vyrábí, montuje a modernizuje investiční celky a technologická zařízení pro sušárny, sila, kafilérie, krmivárny, zpracovny průmyslových odpadů nebo ČOV. Náš výrobní program zahrnuje dopravníky, elevátory, sila a zásobníky, prosévačky a další stroje a zařízení pro dopravu a skladování sypkých hmot. Dále se ...

NASTŘECHY s.r.o. se zaměřuje na klempířství, opláštění budov a výrobu ocelových konstrukcí.

Hromosvody Biath s.r.o. se specializuje na montáže, revize a opravy hromosvodů.

Pevo group s.r.o. se zaměřuje na stavební a zemní práce, elektroinstalace, vzduchotechniku a zabezpečovací systémy.

JELSTA s.r.o. se zaměřuje na dodávky staveb, novostaveb, rekonstrukce bytového jádra a historických objektů a provádí průmyslové, bytové, inženýrské a občanské stavby.

Martin Valouch se zaměřuje na bezpečnost práce, školení BOZP, požární ochranu a revize elektro a hasicích přístrojů.

Poradenská, předprojekční a projekční příprava pro energetické profese: - měření a regulace (čidla, akční členy, řídící systémy, dispečerské systémy) - elektroinstalace (motorické a světelné rozvody) - výroba rozvaděčů NN - slaboproudé rozvody (počítačové sítě, dispečerské sítě pro řízení technologií decentrální přípravy TV a TUV) ...

DD Haus s.r.o. se specializuje na nízkoenergetické dřevostavby a služby od projektování po realizaci stavby, včetně poradenství a zastupování na úřadech.

STAVO KAMENÍK s.r.o. se specializuje na rekonstrukce, revitalizace, plastová okna a dveře.

POWER support s.r.o. je společnost specializující se na prodej stavebních, recyklačních a těžařských strojů.

Novergon s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačních prvků, proudových chráničů, jističů, odpojovačů a mnoho dalšího.

ZEBRA mont s.r.o. se zabývá návrhy, projekcí, montáží a servisem v oblasti tepelné techniky.

WIRINE ELECTRIC s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy a revize hromosvodů a návrh a montáž zabezpečovacích systémů.

ABRISS s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a výkopové práce, demolice, odstraňování budov a na likvidaci odpadů včetně nebezpečných.

VHRoušar, s.r.o. se zaměřuje na vodohospodářské stavby a projekční činnosti, včetně stavebního dozoru a hydrotechnických výpočtů.

Lurias s.r.o. se zaměřuje na výrobu komerčních a bytových interiérů na zakázku.

ZEBRA Q s.r.o. se zaměřuje na montáž žaluzií, rolet, markýz a sítí proti hmyzu do oken a dveří.

Transform a.s. Lázně Bohdaneč se zabývá zpracováním - recyklací plastových odpadů z komunálních a průmyslových zdrojů již od roku 1992. Jedná se o závod na efektivní využití odpadů, které dříve končily bez užitku na skládkách. Hlavním stěžejním materiálem je TRAPLAST. Nabízíme vyvýšené záhony, kompostéry, plastové lavičky, plastové plotové ...

DSP stavební s.r.o. je specializovanou firmou zaměřenou na inženýrskou a projektovou činnost v oblasti silnic, chodníků a místních komunikací.

Firma MG Stav provádí kompletní realizace projektů zaměřených na stavební a zahradnické práce. Naše firma má dlouholeté zkušenosti v oboru a disponuje veškerým profesionálním vybavením a nářadím. Mezi naše služby patří zámkové dlažby a jiné zpevněné plochy, stavební práce všeho druhu, zemní, vyklízecí a bourací práce a také realizace a údržba ...

KJK servis s.r.o. se specializuje na dodávky plastů, polykarbonátu a zakázkové truhlářství a na montáž a servis plynových kotlů, fotovoltaiky a tepelných čerpadel.

DKS - Invest a.s. je emitentem korporátních dluhopisů a zaměřuje se na investiční a developerskou činnost.

Truhlářství Mrštík s.r.o. se zaměřuje na zakázkové truhlářství, výrobu dveří, nábytku, schodišť, kuchyní a bytových doplňků.

Káceníbezpečně s.r.o. se zaměřuje na ořez stromů, rizikové kácení lanovou technikou, péči o významné a památné stromy, řez ovocných stromů, šetřivé kácení s plošinou nebo jeřábem, štěpkování dřevní hmoty a další služby.

Al Silnice spol. s r.o. je specializovaná firma na opravy silničních výtluků, ošetření divokých spár a technologických napojení. Provádějí opravy výtluků a poruch v živičných krytech pomocí technologie SILKOT, která zajišťuje bezspárovost oprav.