THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
ANO NÁBYTEK - výroba nábytku, internetový obchod, kamenná prodejna: - sedací soupravy, postele, skříně, obývací stěny, konferenční stolky, PC stolky, bytové doplňky, obrazy, kuchyně na míru a jiné.

- Montáže kompletních střešních systémů - Pokrývání střech - Pokrývačské práce. Dodáváme střechu na klíč nebo zajišťujeme tesařské, pokrývačské a klempířské práce, montáže hromosvodů včetně revizí. Součástí naší práce je i bezplatná poradenská činnost k řešení střechy a bezplatné vyhotovení cenových nabídek.

Výroba: - zakázkové truhlářství.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -barvy, laky, -lepidla, -gastro potřeby (kelímky, brčka, boxy), -ochranné pracovní pomůcky, -asfaltové výrobky -potravinářská chemie-úklid potravinářských provozů.

Pilařská výroba. Prodej: -stavebního řeziva. Práce: -stolařské.

Stavební činnost, provádění: - výstavba nových objektů, - opravy a rekonstrukce, betonové monolitické konstrukce, komunikace atd. Truhlářská výroba: -okna špaletová, oblouková.

Servis, opravy: -elektro -plyn.

Prodej: - originální filtry a náhradní díly Kubota - motory - filtry Hifi, Baldwin, Mann - gumové pásy R´Track, J´Track, Solideal - oleje. Autorizovaný servis, oprava motorů a strojů Kubota, včetně diagnostiky a předběžné kalkulace.

Výroba, prodej, oprava : - zámky - bezpečností klíče s kartou - autoklíče i na zahraniční vozy - bezpečností klíče včetně montáže - zámků, autozámků - broušení - nože, nůžky - drobné zámečnické práce - distribuce - razítka řezaná laserem obyčejná i samobarvící TRODAT - řezání laserem - potisk reklamních předmětů.

Maloobchod, prodej: - sektorové kuchyně Sykora a Camelot. Truhlářství, stolařství.

Truhlářství. Výroba: - nábytek.

Kamenictví, kamenosochařství

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské.

Řemeslo: -tesař. -výroba krovů

Stolařství, tesařství, prodej. Materiály pro stolaře. Prodej: -Lamino -Pracovní desky -Hrany -Prolisová dvířka -Úchytky -Reling -Dřezy -Spojovací materiál -Surové dřevotřísky -Překližky -Dýhované dřevotřísky -Sololaky -Parapety -Stavební a truhlářské řezivo -Drátěný program -Nábytkové ...

Výroba, prodej, opravy: -montážní plošiny.

Služby: -projektová činnost v investiční výstavbě.

Projektování, stavební projekce, projekční kancelář: -stavby.

Klempířské a pokrývačské práce - montáže: - hromosvody - střešní okna

Dřevovýroba, truhlářství. Práce: - truhlářské - řezbářské. Výroba: - trezory na zbraně - atypický nábytek - dřevěné dveře - podlahy.

Činnost: - montáž televiziních a satelitních antén - montáže EZS (elektrický zabezpečovací signalizace) - vypracování bezpečnostního posouzení objektu - vypracování předprojektové studie na základě požadavku příslušné pojišťovny na daný objekt, v souladu s ČSN - vyhotovení projektové dokumentace - nainstalování a oživení systému, ...