THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Plynoservis. Opravy: -plynospotřebiče.

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Truhlářské práce: -zpracování dřeva -truhlářské výroby na zakázku.

Práce: -malířské -natěračské.

Kuchyňský nábytek. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru.

Železářství. Maloobchod, prodej: -železářské zboží -domácí potřeby

Elektromontáže, energetické zajišťování akcí, krátkodobé elektrické přípojky.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.

Areál Škoda Plzeň / ET Doudlevce. Stavební práce: -zhotovení nových a oprava starých dílenských podlah -sanace, opravy poškozených železobetonových konstrukcí -povrchová úprava jímek -injektáže betonů pryskyřicemi -spojovací můstky mezi starým a novým betonem -mechanické vyztužování železobetonových konstrukcí -kotvení ...

Klempířské a pokrývačské práce: -veškeré oplechování ze všech druhů plechů, falcované krytiny, trapézové a profilovací -pokládka všech druhů krytin, včetně střešních oken. Práce provádíme především v Plzeňském kraji, po domluvě celá ČR.

Projektová a inženýrská činnost, provádění staveb. Energetika. Dobývání a úprava nerostů. Vodní hospodářství a vodní stavby. Odpadové hospodářství. Doprava na nakládání s materiálem.

Výroba: -pomníky ze žuly i z terasa -parapety -kamenické výrobky.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Práce: -malířské -natěračské -nátěr fasád.

Sklenářství: -zasklívací systémy -zasklívání lodžií -zámečnické práce.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...

Pokrývačské, klempířské, tesařské a bourací práce. Montáž sádrokartonu, montáž střešních oken, montáž hromosvodu včetně revize . Realizace střechy s dodáním projektové dokumentace.Stavební zámečnické práce.

Prodej: -květiny -zelenina -keramika Práce: -malířské -sklenářské.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Veškeré zednické práce, Obklady a dlažby, Koupelny na klíč(vč. zařizovacích předmětů), rekonstrukce bytů a domů, rekonstrukce komínů, sádrokartony, malířské a natěračské práce, vodoinstalace, elektroinstalace, výstavba domů na klíč a vše co se staveb týká. www.stavbyf-h.cz

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce.

Zámečnické a montážní práce. Realizace fotovoltaických elektráren Stavba plotů a oplocení. Nátěry šikmých a rovných střech. Dodávková autodoprava.