THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Práce: -zateplování střech -pokrývačské práce -hydroizolace -klempířské práce -hromosvodářské práce -opláštění výtahových nástaveb -držitel certifikátu ISO 9001 -zařazen v programu Zelená úsporám

Elektromontáže, revize, opravy: -včetně sektorových kabelových rozvodů -VO (veřejné osvětlení) na objektech: -účelových -průmyslových -bytových -zemědělské výstavby. Zajištění kompletních slaboproudých rozvodů a zabezpečovací techniky.

Výroba: -elektrické rozvaděče.

Projektování elektrických zařízení. Vodoinstalatérství. Zednické práce. Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení.

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Elektrikářské práce. Profesionální kamera CANON (stejná kvalita jako v TELEVIZI): -video studio -svatby, maturitní plesy.

Prodej, dodávka, montáž: -mechanické a elektronické zabezpečení objektů a bytů -EZS* kamerové systémy -CCTV docházkové systémy -bezpečnostní dveře, nůžkové mříže -centrální zamykání s omezením vstupu -bezpečnostní kování, folie -plastová okna, eurookna -interiérové dveře. Služby: -otevírání bytů, aut, trezorů -zhotovování ...

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Klempířské, pokrývačské práce. Rekonstrukce střech.

Hlavní činností společnosti InterCora, spol. s r.o. je realitní a developerská činnost pro maloobchodní nemovitosti. Společnost vystupuje jako investor a developer, provádí nákup pozemků, následně vývoj projektů, zajistí územní a stavební povolení. Součástí realizace projektu je i samotná výstavba objektu. Následuje buď prodej pozemků včetně ...

Stavební společnost: -novostavby -rekonstrukce obytných budov i rodinných domů -stavby a rekonstrukce komunikací, chodníků, zámkových dlažeb a telekomunikací -zateplování budov.

Nabízané služby: -přistavení a odvoz velkoobjemových kontejnerů -autodoprava zemin, štěrků, písků, betonů, stavebních materiálů -mytí a kropení komunikací, chodníků, areálů staveb kropicími vozy -odvoz kalů a odpadních vod -zimní údržba vozovek, parkovacích ploch, chodníků -úklid a údržba veřejných prostranství a ...

Prováděné práce: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce -zednické práce -výškové práce -úklidové práce.

Práce: -pokrývačské -klempířské -výškové -montáž střešních oken.

Podlahářské práce. Lepení koberců a svařování lina. Broušení a lakování parket. Stavební úpravy (malování). Prodej: -korek antistatik+práce -parket -lina -PVC* -koberce -unifil -plastové lišty. Pokládání koberců a lina.

Montážní a potrubářské práce. Zámečnické práce. Technologie výměníkových stanic a kotelen. Výroba: -montované domy na klíč. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Práce: -stavební -výstavba komunikací a chodníků -zemní práce. Nákladní autodoprava.

Projekty průmyslových, občanských a bytových staveb. Inženýrská činnost. Znalecké posudky. Realitní agentura. Provádění staveb včetně jejich změn, udržovací práce na nich a jejich odstraňování.

Provádíme veškeré geodetické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -vytyčování staveb -zaměřování polohopisných a výškopisných plánů -zaměřování inženýrských sítí.

Zemní práce: -výkopy strojem Hitachi, minibagrem a kolovým bagrem DH** 112* -bagrování septiků, bazénů -základy pod chatky, garáže, rodinné domky, výkopy na betonové piloty -srovnávání terénu-svahování -kanalizace do hloubky 2, 5* m***, včetně montáže do průměru 250* mm** -výkopy pro kabely a plyn včetně dokončovacích ...

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Opravy: -silniční vozidla -pracovní stroje. Práce: -stavební -tesařské -zámečnické -zemní práce s jeřábem a těžkými stroji.

Výroba: -laminátové zboží -plastové výrobky.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.