THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Stavební práce: -zemní a bourací práce -úpravy toků, rybníků -výstavba a likvidace skládek -odvodnění pozemků zemědělských a sportovních -výsadba zeleně.

Stavební práce: -zednické práce -montáže oken a dveří.

Stavební práce: -půdni vestavby na klíč -rekonstrukce interiérů na klíč -sádrokartonové podhledy -minerální kazetové podhledy -příčky a stěny -veškeré zateplení včetně parotěsné zábrany -rekonstrukce bytového jádra -zvukové a tepelné izolace -malířské práce.

Instalatérské a topenářské práce: -plynofikace rodinných domků -ústřední topení -solární systémy -pravidelné prohlídky plynospotřebičů -revize domovních plynovodů.

Stavební práce: -půdní vestavby -rekonstrukce interierů -montáže požárních konstrukcí -montáže plastových oken.

Truhlářská výroba: -samonosná schodiště -nábytek -židle, stoly -postele -skříně -zahradní nábytek -interiérové i exteriérové dveře

Truhlářská výroba: -kuchyně -ložnice -jídelní kouty -špaletová okna atypická -dveře venkovní i vnitřní atypické.

Konstrukční a projektové práce ve strojírenství. Práce: -zámečnické -montážní -výroba forem pro stavební prefabrikaci -práce s hliníkem a nerezem.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba, prodej, montáž: -stylový, atypický nábytek -kancelářský nábytek.

Služby-elektro: -revize, montáže, projekty, opravy -poradenská činnost. Přihlášky k odběru elektrické energie. Přihlášky k dodávce pro MVE*.

Stavební firma: -silniční stavby (komunikace, chodníky, zpevněné plochy, dlažby) -pozemní stavby (novostavby, rekonstrukce objektů, fasády) -inženýrské stavby (kanalizace, vodovody, energovody) -vodohospodářské stavby (vodojemy, ČOV, jímky, přírodní nádrže). Nákladní autodoprava.

Montáže sádrokartonu půdní vestavby, podhledy, příčky, tepelné a zvukové izolace, dřevěné a plovoucí podlahy, kazetové podhledy, zahradní chaty.

Specilizujeme se na výrobu a montáž krovových konstrukcí střech, opravy krovů, sbíjené příhradové vazníky, pergoly, zahradní domky, zastřešené terasy, chatky, dřevostavby, sruby s finské borovice, bednění betonových schodišť, dodáváme a montujeme venkovní terasy a obklady fasád z WPC, a z tepelně upravené finské borovice( dlouhá životnost bez ...

Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Stavební práce: -stavby na klíč -rekonstrukce budov -obklady, dlažby -fasády -zateplovací systémy.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Kompletní rekonstrukce, zhotovení nové střechy: -pokrývačské práce -tesařské práce -klempířské práce.

Instalatérství: -voda -topení -plyn -kanalizace -havarijní služba. Centrální vysávání.

Stavební firma. Stavební práce: -výstavba komunikací -výstavba kanalizací -terénní úpravy -zemní práce -demolice objektů -zámková dlažba. Prodej: -kamenivo -písek. Pronájem, půjčování: -stavební stroje -malá mechanizace.