THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
FLOMAT s.r.o.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Stavebniny. Maloobchod, prodej: -stavební materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -trubky -betonářská ocel -jekly -ocelová lana -pletiva -spojovací materiál.

Sádrokartonové konstrukce: -půdní vestavby -montáž kazetových podhledů -montáž tepelné izolace.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Velkoobchod: -tepelné izolace průmyslové -průmyslové plastové rozvody -komponenty pro topení, vodu, plyn pro průmyslové rozvody a montáže.

Projektová činnost: -rojektování jednoduchých a drobných staveb, jejich změn a odstraňování -rozpočty staveb -stavební dozor.

Práce: -truhlářské -podlahářské -zakázkové truhlářské práce.

Prodej, montáž: -plastová okna -plastové dveře.

Prodej, montáž, servis: -plovoucí podlahy -obkladové panely -žaluzie -garážová vrata -shrnovací dveře -rolety -sprchové boxy -koženkové polstrování.

Klempířství. Zámečnictví. Provozovna: -Domažlice, Cihlářská 548 tel.379720085

Kondenzační kotle. Solární technika. Tepelná čerpadla firmy Viessmann. Prodej, montáž: -kompletní system vytápění.

Výroba, prodej: -upevňovací prvky technického zařízení budov -objímky -nosníky a konzoly -spojovací a upevňovací příslušenství.

Výroba a prodej betonu. Práce: -stavební -zemní.

Zpracovávání projektů průmyslových zón.

Prodej, servis, výroba, montáž: -bazény a příslušenství -zastřešení -masážní vany -zahradní jezírka -čistírny odpadních vod -plastové nádrže.

JCB 3CX Zemní, výkopové práce pro stavby -inviduální profesionální přístup. Rypadlonakladač JCB 3CX. Výkopy do hloubky 6m. Strhávání ornice, veškeré terenní úpravy nakládka materiálů, zhotovení základů, propustí, demolice, planýrování, svahování, úpravy a zhotovení polních a lesních cest.

Práce: -malířské -natěračské -zateplování fasád.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Stavební společnost: -stavební práce -drobné opravy -fasády -údržba bytového fondu.

Práce: -topenářské -instalatérské. Havarijní služba NONSTOP pro smluvní partnery: 603 437 579

Stavebniny: -stavební chemie DEN* BRAVEN -okna HOCO -betonové dlaždice TERASO -sádrokartonové systémy KNAUF -střešní krytina GUTTA.