THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Velkoobchod, prodej - vyvrtávání - monolitní nástroje - frézovavací nástroje - upínače nástrojů - měřící technika.

Práce: - elektroinstalace - silnoproudé, slaboproudé rozvody - revize elektrických zařízení.

Práce: - servis plynových kotlů - montáž plynových spotřebičů - měření, regulace kotelen - instalatérské, topenářské práce.

Pronájem, prodej - lešení - stropní stojky. Činnost - lešenářské, výkopové a demoliční práce.

Služby: - drobné opravy, úpravy v domácnosti - služby hodinového manžela.

Práce: - izolace plochých střech - izolace teras, balkonu, jezírek.

Činnost - instalatérské práce - voda - topení - plyn - rekonstrukce koupelen.

Výroba, kovovýroba: - vjezdové brány, vrata - posuvné brány - zakázkové zámečnické práce. Montáž: - garážová vrata Hörmann.

Práce: - obkladačské - rekonstrukce bytových interierů - aplikace dekorativních stěrek.

Práce: - montáž sádrokartonu - montáž sádrokartonových, minerálních podhledů.

Prodej, instalace, servis: - vířivky - infrasauny - bazény s protiproudem.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - montáž sádrokartonu.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader - pozemní stavby - vodohospodářské stavby - revitalizace budov - kanalizace, vodovody - další.

Činnost - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen.

Stavební činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - revitalizace, zateplení budov - inženýrská činnost, projektové práce.

Developerská činnost: - bytový dům na Zeleném trojúhelníku.

Projekce, projektování: - technologická, energetická zařízení - dopravní, komerční stavby - energetické studie, ekonomika provozů - inženýrská činnost.

Stavební a realitní činnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - zednické práce - podlahářské práce - prodej a pronájem nemovitostí.

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů a bytů - bourací práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - pokládka dlaždic - voda, topení, plyn.

Stavební práce: - revitalizace bytových domů.