THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy Lešenářské práce. Půjčovna, pronájem, montáž: - lešení

Kamenictví: - dosekávání nápisů na náhrobky - zlacení, stříbření, černění písma - renovace uren.

Služby: - stavebně truhlářská a tesařská výroba.

Stavební firma Práce: -stavby na klíč -půdní vestavby -zateplování budov -rekonstrukce -nástřiky VARIOPAINT.

Naše společnost se zabývá prodejem a montáží plastových oken a dveří v Plzni a Západočeském kraji. Provádíme také zateplování fasád a revitalizace panelových domů.

Výroba nábytku. Dodávka a pokládka masivních dubových podlah.

Stavebnictví. Rekonstrukce historických objektů. Stavby na klíč. Truhlářská výroba.

Truhlářství: - nábytek - kuchyňské linky - postele - stoly - pergoly.

Činnost: - elektroinstalační práce - inteligentní elektroinstalace.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb

Společnost HILLE CZ s.r.o. se zabývá prodejem ocelových střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a ostatních střešních doplňků pro Vaši střechu. Námi nabízené zboží je vysoce kvalitní a za rozumnou cenu. Zákazníkům poskytujeme profesionální poradenství a veškerý servis. Najdete nás v Plzni. Naše nabídka, dodávka, prodej: - ...

Dodáváme a odborně montujeme kompresory a průmyslové chlazení. Zajišťujeme kompletní servis kompresorů od návrhu přes analýzu, revizi po dodávku a montáž. Dále nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv značky Permon. Prodej nových i repasovaných kompresorů. Pojízdné stavební kompresory zn.Kaeser. Kompresory Schneider.

Naše společnost Baar Jindřich se zabývá stavbou a rekonstrukcí rodinných domů. Dále provádíme izolační, zednické, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujeme půdní vestavby a také oplocení. Najdete nás v Klenčí pod Čerchovem. Stavební firma: - stavba, výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - půdní vestavby - obklady, ...

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. prodává osiva, zemědělské chemikálie, hnojiva a různé plastové výrobky pro dům i zahradu jako jsou plotové profily, zahradní nášlapní dílce či plastová zatravňovací dlažba. Naši prodejnu najdete v Klatovech na ulici 5. května. Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojiva - ...

Montáž sádrokartonu, kazetových stropů a plovoucích podlah.

Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 10 kg hmotnosti.

Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Stavební činnost - realizace rodinných domů - bytová i nebytová výstavba - stavby na klíč - rekonstrukce objektů, půdní vestavby - renovace fasád, - zateplování objektů - zpracování projektové dokumentace - stavební dozor.

Činnost - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader, koupelen. Úklidové služby - úklid domácností, bytů a kanceláří. Hodinový manžel - běžné opravy v domácnosti - domácí práce.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Výroba z plastu - septiky, jímky - vodoměrné šachty - bazény - autoplasty - krmítka, doupata, nádrže.

Stavební práce: - zemní práce - inženýrské sítě - revitalizace rybníků - vodohospodářské stavby - čistírny odpadních vod - demolice.