THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Údržba a návrhy pouličního osvětlení.

Kominictví - stavba, montáž, kontroly, čištění, revize komínů - výstavba nových komínových systémů.

Dodávka, prodej - kotevní technika - spojovací materiál pro opláštění budov - šrouby, lišty, nýty.

Práce: -stavební -pokrývačské -klempířské -hydroizolační -sádrokartonové -izolatérské -tesařské -truhlářské -projekční včetně prodeje materiálu.

Výroba: -pro automobilový průmysl, stavebnictví, zdravotnictví a další -hadičky, trubky, pásky, fólie, -různé profily. Výroba: -polotovary pro truhláře -zdravotní pomůcky. Vytlačování plastů, plastové profily. Zpracování termoplastů - měkčené i houževnaté PVC, HDPE, LDPE, PP, ABS, PUR a další. Vlastní příprava směsí ...

Firma REPLAST PRODUKT, spol. s r.o.. s tradicí od roku 1993 se zabývá zpracováním recyklovaného kabelového PVC. Naše výrobky jsou vyrobeny ze 100% recyklovaného kabelového PVC. Největší portofilo tvoří podlahové desky pro vnitřní i vnější účely. Dále vyrábíme komponenty pro dopravní značení. Aktivně obchodujeme s Evropou, včetně Ruska. Výroba, ...

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - zemní práce - hrubá stavba.

Prodej: - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - radiátory, vany, sprchové kouty - čerpadla.

Služby: - realitní a finanční poradce

Truhlářství, výroba: - zakázková - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek - ložnice

Činnost: - montáž a servis strojního zařízení - vratové systémy (rolovací mříže, průmyslová a garážová vrata) - požární uzávěry (textilní roletové, ocelové rolovací) - kouřové zábrany (skleněné, textilní) Požární dozor.

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Návrhy a realizace interiérů, prodej obkladů, dlažeb, sanitární keramiky, sprchových koutů, van, vodovodních baterií, koupelnového nábytku a doplňků. Nabízíme kompletní servis od návrhu po realizaci.

Navrhování a dodávky litinových poklopů, mříží, vpustí, lapačů a mostního odvodnění. Vývoj a výroba: -prvky krytů kanalizačních šachet z litiny -poklopy šachtové, pro vstupní šachty litinové a ocelové, vodárenské poklopy -obrubníkové vpustě, uliční a dvorní vpustě -mostní odvodňovače, kompletní odvodnění mostů. Návrh, vývoj, výroba a ...

Zámečnictví, kovářství. Výroba: - ploty - zábradlí - grily - umělecké předměty - nábytek. Svařování kovů.

Projektová činnost ve výstavbě: - specializace na zemědělské stavby a stavby pro koně, rodinné domy.

Truhlářství Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - úložné prostory - vestavěné skříně - postele - dětské pokoje - obývací stěny - interiérové dveře. Provozovna Migala Trading s.r.o. Nezvěstice 372 332 04 Nezvěstice

Stavební společnost: - klempířské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce - kuchyňské linky, obývací stěny, postele, ložnice, úložné prostory, schodiště - obkladačské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - elektrikářské práce - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce bytových domů, půdních ...

Činnost: - průmyslová automatizace - projektování - elektroinstalace - výroba - programování - zprovoznění jednoúčelových strojů a zařízení. Servis, technická podpora: - průmyslová automatizace.

Služby: - investorská a inženýrská činnost ve výstavbě - zajištění projektové dokumentace, stavební povolení - technický dozor - kolaudace.

Truhlářství. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - obývací stěny - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dvěře - stoly - postele - schody. Revitalizace bytových jader.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - postele - úložné prostory - vestavěné skříně. Služby: - poradenství - opravy nábytku - podlahářské práce - pokládka podlah - plovoucí podlahy, PVC podlahy, vinylové podlahy.

Podlahářství: - podlahářské práce - montáž a prodej dřevěných, laminátových a prkenných podlah - montáž mozaik, exotických podlah - montáže a renovace tělocvičen a tanečních sálů - renovace starých parket a prken.