THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.
Raiz stavby s.r.o.
FLOMAT s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
Pokud hledáte spolehlivého partnera pro montáž klimatizací, tepelných čerpadel, solárních elektráren nebo plynových kotlů, jste na správném místě. Firma WSG Future Energy zajistí úsporu energie a sníží náklady na provoz domácnosti či firmy. S námi získáte nejen kvalitní instalaci, ale i odborné poradenství a podporu při získávání dotací. Dbáme na ...
WSG Future Energy - technologie v oblasti obnovitelných zdrojů energie
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Instalatérství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - vzduchotechnické práce - realizace kotelen, strojoven, výměníkových stanic a průmyslových hal. Půjčovna vysokozdvižných elektrických nůžkových plošin.

Stavební činnost - zednické, obkladačské a sádrokartonářské práce - elektroinstalace - instalatérské práce - tesařské a pokrývačské práce. Opravy, servis a údržba strojů - přístroje a potřeby pro domácnost. Údržba zahrad, sekání trávy. Úklidové práce.

Dodávka, prodej, montáž, údržba a servis klimatizace - nástěnná klimatizace - podstropní, parapetní klimatizace - kazetová klimatizace - chladící technologie.

Vodoinstalaterství, topenářství - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - rozvody vody a odpadů - montáže solárních systémů, tepelných čerpadel.

Stavební firma: - rekonstrukce domů a bytů - stavby rodinných domů - roubené domy - demoliční práce - zateplení fasád - malířské práce - podlahářské práce - kamenické práce - vnitřní instalace - svářečské práce.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž nábytku - kuchyně - postele - vestavné skříně.

Pronájem montážní plošiny MP2 2. Výškové práce.

Velkoobchod, prodej, e-shop - izolační materiál - vybavení koupelen - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - spedice - skladování - výškové práce - vysokozdvižná plošina - pronájem. Sídlo: Houškova 7 Plzeň 326 00 Kanceláře (korespondenční adresa): Bezovka 351 Chrást u Plzně, 330 03 Dispečer dopravy, fakturace: Tereza Lukášová lukasova.t@manto.cz Tel: +420 733 ...

Elektroinstalační práce. Montáž: - domovní elektroinstalace - rekonstrukce, opravy - tepelná čerpadla - elektronické zabezpečovací systémy - docházkové systémy - domácí telefony a videotelefony - kamerové systémy.

Stavební činnost - výstavba domů na klíč - průmyslové a zemědělské objekty - rekonstrukce domů - zateplování fasád. Výroba, montáž plastových a hliníkových oken a dveří. Kovovýroba - balkonová a lodžiová zábradlí. Výrobní areál morez stavební s.r.o. Chotíkov č.p. 449, 330 17 Chotíkov

Truhlářství. Výroba: - kusová i malosériová - dveře - okna - nábytek na míru - ložnice, kuchyně, úložné prostory, dětské pokoje, obývací pokoje, vestavěný nábytek. Další služby: - rámování, zasklívání, paspartování.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demoliční a bourací práce - nákladní autodoprava vnitrostátní - betonárka. Prodej: - písky - štěrky - drtě - kačírky - okrasné kamenivo - lupek - kari sítě - bednící dílce.

Prodej, montáž - plastová okna - dřevěná okna - hliníková okna - žaluzie a rolety - interiérové stínění - sítě proti hmyzu - sekční a výklopná garážová vrata.

Fotovoltaické elektrárny - výroba, montáž - realizace na klíč.

Autoservis: - diagnostika vozidel - mechanické opravy - karosářské práce. Pneuservis. Doprava: - mezinárodní kamionová doprava - vnitrostátní kamionová doprava - skladování - spedice. Zemní práce. Provozovna: MALÝ - LKW SERVIS s.r.o. Radkovice 31, 334 01

Zámečnictví, kovovýroba Výroba: - vrata - brány - ploty - zábradlí - mříže.

Stavební činnost: - zednické práce - obkladačské práce - obklady, dlažby - zateplování.

Tesařství, pokrývačství, klempířství: - realizace střech, krovů - dřevěné konstrukce - dřevostavby - dodávka a montáž střešních oken, sněhových zábran, solárních kolektorů - klempířské prvky - CNC výroba dřevěných konstrukcí - nátěry a mytí střech. Montáž a pronájem lešení.

Montáž: - skleníky. Služby: - zasklívání oken, dveří, balkonů - lepení akvárií a terárií - rámování obrazů - výroba zrcadel. Skleníky - Martin Pech Přeštická ul.1062 Dobřany u Plzně

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení - plnění nádob plyny. Kompletní dodávky, rekonstrukce a realizace: - plynovody - kanalizace - vodovody - vnitřní instalace.

Revize tlakových nádob, potrubí a kotlů.

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme autorizovaný prodej a montáž kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, krbových vložek (např. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a další), plynových kotlů a plynových kondenzačních kotlů. Frima se orientuje také na vytápění tepelným čerpadlem - zajistíme návrh, konzultaci ...

Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře -interiéry.

Služby - diagnostické měření hluku velkých elektrických strojů - měření prašnosti a vibrací - návrhy a provedení úprav na snížení hluku. Prodej akusticky pohltivých stavebních prvků - betonové tvarovky, tvárnice.