Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Sádrokartonářské práce: - úpravy interiérů - opravy - výstavba - zateplení.

Nabízíme výstavbu rodinných domů na klíč, stavební práce a rekonstrukce.

Zastoupení mezinárodní firmy HANSA. Velkoobchod s vodovodními bateriemi.

Pronájem autojeřábu s řidičem. Práce autojeřábem AD 20T na T 815.

Prodej barev a laků: -míchání barev na počkání -fasádní barvy, omítky -Bondex, Barlet, Sokrates.

Velkoobchodní prodej: -barvy -laky. Internetový obchod.

Výroba nekonečných brusných pásů a výseků Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA Velkoobchod brusivo.

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Prodej: -vysušené truhlářské řeziv -palubky.

Západočeská stavební společnost, s.r.o. sídlící v Holýšově provádí stavební činnost, zemní práce, jeřábnické práce. Realizujeme průmyslové stavby, výstavbu čistíren odpadních vod, hrubé stavby a rekonstrukce rodinných domů, stavby panelových cest, parkovacích ploch. Stavba, výstavba: - průmyslové stavby - betonové stavby - ČOV - ...

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.

Výroba - barvy - laky - lazury Nátěry na žárově pozinkové plochy, ocelové nosníky, ploty - podlahové nátěry Antikorozní ochrana (ocelové konstrukce, střechy, ...)

Služby: -instalatérské a topenářské práce -realitní činnost -správa a údržba nemovitostí.

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Zpracování termoplastového a pryžového zboží. Výroba vysokotlakých hydraulických hadic s koncovkami a šroubení hydraulických obvodů.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Půjčovna, prodej a servis teplovzdušných ohřívačů a vysoušečů-odvlhčovačů. Likvidace havárií vody, vysoušení sklepů, staveb, a pod -vysoušeče -odvlhčovače -ohřívače Zajišťujeme servis a prodej značek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Itálie) -SIAL-AXE (Itálie) -MASTER (Polsko) ...

Služby: -architektonické návrhy staveb včetně jejich interiérů -zpracování projektu na vysoké architektonické a konstrukční úrovni -inženýrská činnost.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - kovové součástky - zámečnictví

Vodovody a kanalizace. Prodej vodoinstalačního materiálu. Protlaky pod komunikacemi v průměru 65-250 MM**. Zemní práce: -Ford -CATERPILAR -ZEPPELIN. Ekologické stavby na klíč: -vodárny -čistírny odpadních vod. Provoz vodáren a čistíren odpadních vod. Obchodní činnost v oboru: -PVC* roury -tlakové -kanalizační ...

Montáž: -bazény Des Joyaux. Zastřešení všech typů bazénů.

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -plastová okna