Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Elventa LV, s.r.o.
SCASERV a.s.
THERMOGAS PROFIBAU s.r.o.
SILBA s.r.o.
STP Group, s.r.o.

Konstrukční, návrhářské i servisní činnosti v oblasti stavebnictví se zaměřují na pozemní, dopravní, podzemní, vodohospodářské i speciální stavby. Těmito stavbami pak jsou rodinné domy, ale také průmyslové haly, silnice, železnice anebo také mosty.

Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Kvalitní stavební a úklidové práce poskytuje svým klientům firma Nataliia Kryzhanivska. Potřebujete položit dlažbu, zednické, sádrokartonářské či realizovat omítky? Potom je pro vás tou správnou volbou právě tato firma. Dále vám můžeme nabídnout pravidelné i jednorázové úklidy bytů, domů, kanceláří i průmyslových prostor.
Nataliia Kryzhanivska - stavební a úklidové práce
Elventa LV, s.r.o.
O dodávku i montáž biologických plastových čistíren odpadních vod se postará společnost Elventa LV, s.r.o. v Olomouckém i Moravskoslezském kraji. Čistírny jsou vyrobené z plastu, samonosné s minimálními nároky na údržbu. Vypracujeme veškerou potřebnou dokumentaci, zajistíme montáž i uvedení do provozu. Samozřejmostí je i pozáruční servis na naše ...
Elventa LV, s.r.o.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Naše firma se zabývá širokou škálou stavebních a řemeslných prací. Nabízíme svým zákazníkům kvalitní a profesionální služby v oblastech zednictví, malířství, podlahářství, truhlářství a také kovovýroby. Při své práci dbáme na použití kvalitních materiálů a moderních technologií. Našim cílem je dobře odvedená práce a spokojený zákazník.
A&L interiéry - stavební a řemeslné práce
Prodej, servis a poradenství výrobků KSB a ARMATURY.

Stavební firma: -novostavby -stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice -zemní práce -zemědělská výstavba -strojně hlazené průmyslové podlahy. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, prodej: -cementové ...

Prodej a montáž parket a korkových podlah, laky, tmely, lepidla, barvy, stěrky, .. Půjčovna: brusky Včetně cenové kalkulace a poradenství

Maloobchod, velkoobchod a technické poradenství v oblasti nářadí a řezných nástrojů.

Prodej obkladů, dlažeb, přírodního i umělého kamene, sprch. koutů, van, umyvadel, WC, koup. doplňků, ... Pokládka obkladů, dlažeb, přírodního a umělého kamene. Drobné zednické práce. Kompletní rekonstrukce koupelen a bytových jader, , na klíč“. Zpracování 3D grafického návrhu. Rekonstrukce celého interiéru (spolupráce s kuchyňským a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -železářské zboží -kování -zámky -trezory -spojovací materiál -nářadí.

Průmyslové betonové podlahy včetně epoxidových a cementových stěrek, samonivelační lité betonové podlahy, broušené podlahy, opravy a sanace betonových podlah.

Prodej: -nátěrové hmoty na dřevo. -zastoupení švédské firmy Becker Acroma -nábytkové kování.

Malířské a natěračské práce. Malování pokojů, bytů a nebytových prostor ve Kdyni, Domažlicích, Nýrsku a jejich okolí. Nátěry fasád, malování reklamních nápisů.

Elektroservis: -montáž EZS, EPS -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -vstupové kontroly -docházkové systémy -slaboproudé rozvody (projekční činnost) -opravy spotřební elektrotechniky.

Truhlářství: -výroba nábytku -výroba replik starožitného anglického nábytku -vybavení pro interiéry, byty, haly, kanceláře, hotely, recepce a restaurace.

Vyroba: - tepelně izolační tvárnice SUPER IZO, IZO PLUS - betonové nosné tvárnice - příčkovky - bednicí dílce - filigranové stropy BSK - panely BSSP - komíny BLK, Plewa - prvky zahradní architektury. Projekční činnost, stavby na klíč. Výroba, dodávky: - transportbeton.

Výroba: -rozvaděče nízkého napětí -elektronické součástky -cívky -kovovýroba. Instalace, montáž: -elektrická zařízení. Stavba fotovoltaických elektráren.

Výroba, montáž: -krovy -zahradní domky -pergoly a balkony. Práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské.

Autorizovaný prodejce firem SULKO, STAVEL. Prodej a montáž oken a dveří: -firma SULKO -plastová okna -vchodové dveře -garážová vrata -doplňky (žaluzie, parapety, rolety, sítě proti hmyzu) -firma DARTE -dveře (vchodové, interiérové, bezpečnostní, protipožární) -obložkové zárubně -doplňky (poštovní schránky, ...

Provádíme výkopové práce, protihlukové zdi, kanalizace opravy komunikací v Praze, západních Čechách a středních Čechách.

Prodej a montáž kamen a kotlů na: - ekologická dřevěná paliva, pelety, brikety.

Zabýváme se instalatérskými, zednickými a topenářskými pracemi.

Prodej a pokládka podlahových krytin různých materiálů: - dřevěné, laminátové, vinylové podlahy - linoleum, PVC

Zabýváme se developerskými projekty pro revitalizace, dodávky pitné vody a elektrifikace.

Stavební firma zaměřující se na domy k bydlení. Zaměřujeme se na práce: - kompletní dodávky staveb - nízkoenergetické stavby - rekonstrukce pozemních staveb - průmyslová výstavba